15.3 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το 6o Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας από το ΞΕΕ στις 10/2

Share

Τις τελευταίες τάσεις της παγκόσμιας ξενοδοχειακής βιομηχανίας ακτινογραφεί το 6ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας (6th International Hospitality Forum), που διοργανώνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, σε συνεργασία με την Phocuswright, την Παρασκευή 10/2, ώρα 11:00, στη συνεδριακή αίθουσα C1 του Metropolitan Expo, στο πλαίσιο της έκθεσης HORECA 2023.

Φετινό θέμα του Διεθνούς Φόρουμ Φιλοξενίας είναι: “Securing Resources: Addressing Today’s Major Challenge in Hospitality”. Ορισμένα από τα βασικά θέματα συζήτησης του Φόρουμ θα είναι η εποικοδομητική χρήση των πόρων ανθρώπινου δυναμικού και η αποτελεσματική κατανάλωση ενέργειας, καθώς και οι ευκαιρίες βιώσιμης ανάπτυξης του κλάδου της φιλοξενίας. Το Φόρουμ θα φιλοξενήσει υψηλού επιπέδου στελέχη από μεγάλες παγκόσμιες ξενοδοχειακές εταιρείες, κορυφαίες ανά τον κόσμο αναγνωρισμένες εταιρείες συμβούλων, influencers και επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, οι οποίοι θα αναλύσουν τις τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον της φιλοξενίας στην Ελλάδα ενώ θα πραγματοποιηθεί αποκλειστική παρουσίαση της έρευνας της Phocuswright με τίτλο “Hospitality Reboot: Embracing Trends / Facing Challenges”.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Αναφερόμενος στο 6ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας, ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος Αλέξανδρος Βασιλικός τονίζει: “Σε ένα μεταβατικό περιβάλλον “πολυ-κρίσης”, το Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας για έκτη συνεχή χρονιά, γίνεται σημείο συνάντησης και διαλόγου ομιλητών διεθνούς κύρους, με τη στρατηγική συνεργασία του ΞΕΕ και της Phocuswright, εταιρείας – ηγέτη στον χώρο της πρωτογενούς έρευνας για τον κλάδο της φιλοξενίας παγκοσμίως. Πέρα από τη συμμετοχή με φυσική παρουσία στο “Metropolitan Expo”, οι εργασίες του Φόρουμ θα έχουν και εφέτος παγκόσμια απεύθυνση μέσω του διαδικτύου και ήδη το ενδιαφέρον που εκδηλώνεται είναι εντυπωσιακό. Η πρόσβαση σε δεδομένα, η πρωτογενής πληροφόρηση και η εξειδικευμένη γνώση είναι σημαντικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για κάθε επιχειρηματική στρατηγική που για να είναι επιτυχής, πρέπει να προσαρμόζεται έγκαιρα στις τάσεις και τις απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς. Αυτή είναι και η μεγάλη προστιθέμενη αξία του Διεθνούς Φόρουμ Φιλοξενίας για κάθε ξενοδόχο – μέλος του ΞΕΕ, καθώς μάλιστα στο επίκεντρο των εργασιών του 6ου Διεθνούς Φόρουμ Φιλοξενίας βρίσκονται δύο μείζονες προκλήσεις για τον κλάδο, το υψηλό ενεργειακό κόστος και το έλλειμμα σε ανθρώπινο δυναμικό”.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη