Το AegeanBall Festival 2022 επιστρέφει στη Σύρο

Από την Τετάρτη 6 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 10 Ιουλίου, η καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα χτυπήσει ξανά στη Σύρο, καθώς το τουρνουά μπάσκετ 3×3 AegeanBall Festival επιστρέφει, έξω από το εμβληματικό Δημαρχιακό Μέγαρο του νησιού και πάντα με τον Γιώργο Πρίντεζη στο τιμόνι του.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος και του Ολυμπιακού ήθελε να συνδέσει την αγάπη του για το νησί του με το πάθος του για το μπάσκετ, προσφέροντας παράλληλα και στα δύο. Το καλοκαίρι του 2016 έκανε το όραμά του πραγματικότητα με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο και μέσα σε τρία χρόνια η αγαπημένη πατρίδα του Γιώργου Πρίντεζη έγινε ένας ξεχωριστός καλοκαιρινός μπασκετικός προορισμός που υποδεχόταν περισσότερους από 4.000 επισκέπτες.

Έχοντας στον πυρήνα του το νέο Ολυμπιακό Άθλημα, το Stoiximan AegeanBall Festival 2022 θα ενώσει και πάλι μικρούς και μεγάλους, ντόπιους και ταξιδιώτες, κορυφαίες προσωπικότητες του αθλήματος και απλούς φιλάθλους. Η διοργάνωση προωθεί τον αθλητικό τουρισμό του νησιού, μια δημοφιλή εναλλακτική μορφή τουρισμού, αναδεικνύοντας τη Σύρο και συμβάλλοντας στην τοπική ανάπτυξη της οικονομίας. Παράλληλα, έχει σημαντική φιλανθρωπική δράση, καθώς το σύνολο των χρημάτων των εγγραφών διατίθενται σε ευαγή ιδρύματα.

Όσοι θέλουν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του Stoiximan AegeanBall Festival 2022, να συναντήσουν ή ακόμη και να… αντιμετωπίσουν τα ινδάλματά τους, μπορούν να συντονιστούν στο www.aegeanball.gr  από την 1η Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου για να δηλώσουν συμμετοχή.

Διαφήμιση

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη