Σαντορίνη: Το αστυνομικό δελτίο της Τετάρτης 8/6

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησαν χθες (8/6) στη Σαντορίνη οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, σύμφωνα με το δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ν. Αιγαίου.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για πρόκληση σωματικών βλαβών
Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 8/6 συνελήφθη στη Σαντορίνη 45χρονος αλλοδαπός έπειτα από σχετική καταγγελία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος διέμενε παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς με ποινή φυλάκισης πέντε μηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά
Το βράδυ της Τετάρτης 8/6 αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας συνέλαβαν 23χρονο ημεδαπό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9,7 γραμμ. ακατέργαστη κάνναβη.

Συλλήψεις αλλοδαπών για πλαστογραφία
Επίσης το βράδυ της Τετάρτης 8/6 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 25 και 42 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη