Κυκλάδες: Το αστυνομικό δελτίο των ημερών του Πάσχα

Πέντε συλλήψεις στη Σαντορίνη

Πλούσιο ήταν το αστυνομικό δελτίο στις Κυκλάδες από την Μ. Πέμπτη 13/4 μέχρι και χθες Δευτέρα 17/4. Σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, κατά το εν λόγω διάστημα, καταγράφηκαν σε νησιά των Κυκλάδων τα παρακάτω:

Σύλληψη αλλοδαπών για ληστεία, εξύβριση και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου στη Μήλο
Το βράδυ της Μ. Πέμπτης 13/4 συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του ΑΤ Μήλου, 14χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αφαίρεσε με τη χρήση βίας χρήματα από δύο ανήλικους. Κατά την παραμονή του στο Αστυνομικό Τμήμα, ο δράστης εξύβρισε τους αστυνομικούς. Επιπλέον, συνελήφθη η μητέρα του 14χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε κατάστημα στην Πάρο
Τις πρώτες πρωινές ώρες του Μ. Σαββάτου 15/4 συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του ΑΤ Πάρου, 50χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Σύλληψη ημεδαπών για υποβάθμιση του περιβάλλοντος στη Μύκονο
Το απόγευμα του Μ. Σαββάτου 15/4 αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου συνέλαβαν πέντε ημεδαπούς, ηλικίας από 26 έως 55 ετών, για υποβάθμιση του περιβάλλοντος από εγκατάσταση σε χώρο αιγιαλού.

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Σαντορίνη
Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής του Πάσχα (16/4) συνελήφθη στη Σαντορίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 22χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού για παράβαση Κ.Ο.Κ. στην Πάρο
Επίσης νωρίς το πρωί της Κυριακής του Πάσχα συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Πάρου, 68χρονος ημεδαπός ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ. Επιπλέον, σε βάρος του 68χρονου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με ποινή φυλάκισης τριών ετών και ενός μήνα για παραβίαση υποχρέωσης διατροφής.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Κ.Ο.Κ. στη Μύκονο
Το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, συνέλαβαν έναν 20χρονο ημεδαπό, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο χωρίς άδεια ικανότητας.

Σχηματισμός δικογραφίας για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στη Μύκονο
Στις 22:50 της Κυριακής του Πάσχα, στην επαρχ. οδό Όρνου – Χώρας Μυκόνου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 22χρονος αλλοδαπός, συγκρούσθηκε με ηλεκτρικό όχημα πατίνι, που οδηγούσε 42χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ημεδαπού. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση Κ.Ο.Κ. στη Σαντορίνη
Κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 17/4, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας συνέλαβαν έναν 35χρονο ημεδαπό, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύλληψη μη νόμιμων αλλοδαπών στη Μύκονο
Το μεσημέρι της Δευτέρας 17/4 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 20, 36 και 41 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Σύλληψη αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Σαντορίνη
Στις 14/4, 16/4 και 17/4 συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της Σαντορίνης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 21, 28 και 38 ετών, οι οποίοι κάνοντας χρήση, κατά περίπτωση, πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό τη Γαλλία και την Ισπανία.

Σύλληψη ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο
Στις 16/4 και 17/4 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 41 και 63 ετών, οι οποίοι λειτουργούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική, κατά περίπτωση, πέραν του ωραρίου και πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη