Σαντορίνη: Το αστυνομικό δελτίο του Σαββατοκύριακου 7-8/8

Σύλληψη αλλοδαπού για καλλιέργεια κάνναβης
Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 7/8 συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στη Σαντορίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 23χρονος αλλοδαπός ο οποίος καλλιεργούσε σε υπαίθριο χώρο 5 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 60 εκ. Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού
Το απόγευμα του Σαββάτου 7/8 συνελήφθη στη Σαντορίνη 44χρονος αλλοδαπός διωκόμενος με ευρωπαϊκό Ένταλμα σύλληψης των Αρχών Πολωνίας, σύμφωνα με το οποίο εκκρεμούσε σε βάρος του ποινή φυλάκισης 6 μηνών.

Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση Κ.Ο.Κ.
Το απόγευμα της Κυριακής 8/8 αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας συνέλαβαν έναν 40χρονο αλλοδαπό, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Συλλήψεις για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων
Μέσα στο Σαββατοκύριακο 7-8/8 αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας συνέλαβαν τρεις αλλοδαπούς (δύο γυναίκες και έναν άνδρα), ηλικίας 30, 32 και 44 ετών, οι οποίοι μετέβησαν στο αεροδρόμιο του νησιού και κάνοντας χρήση πλαστών διαβατηρίων και δελτίου ταυτότητας, επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πτήσεις με προορισμό την Ιταλία. Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και οι κάρτες επιβίβασης που κατείχαν κατασχέθηκαν.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη