Το Cyclades Jazz Festival κάνει στάση στη Σαντορίνη

Μετά τη Σύρο και την Τήνο, το Cyclades Jazz Festival έρχεται στη Σαντορίνη, με δύο μουσικές βραδιές, στις 19 και 21 Σεπτεμβρίου.

Την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου, ώρα 19:00, στο Ημεροβίγλι οι Batala Atenas, η πιο γνωστή ομάδα κρουστών στην Ελλάδα, θα διασχίσει την καλντέρα την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Θα τους συνοδέψουν ομάδα πνευστών από τις Κυκλάδες στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων Jazz. Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με τον ΔΑΠΠΟΣ.

Το βράδυ της Τρίτης 19/9, στις 21:00, έχει προγραμματιστεί επίσης στη Σελήνη στον Πύργο μια παρουσίαση τοπικών προϊόντων, υπηρετώντας τη βασική ιδέα του “Cyclades Jazz Festival” που επιθυμεί να αποδείξει πως η μουσική και τα τοπικά προϊόντα είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές των νησιών μας. 

Το φεστιβάλ κορυφώνεται την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στο Μέγαρο Γκύζη, στις 21:00, σε μία βραδιά όπου θα συνυπάρξουν οι “ντόπιες” Harp Eri (άρπα) και Μαρίνα Δημητρίου (φωνή), με την διάσημη Πρέσβειρα της Βραζιλιάνικης Jazz Μιράντα Βερούλη (φωνή). Είσοδος: 15 ευρώ

Το φεστιβάλ διοργανώνεται από την b jazz.

 

 

 

 

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη