15.9 C
Santorini
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σαντορίνη: Το Distinguished Gentleman’s Ride επιστρέφει

Μια βόλτα με μηχανές για καλό σκοπό!

Share

Μετά από δύο χρονιές αποχής λόγω των συνθηκών που διαμόρφωσε η πανδημία, το Distinguished Gentleman’s Ride επιστρέφει στη Σαντορίνη, την Κυριακή 22 Μαΐου 2022.

Πρόκειται για την πομπή μοτοσυκλετιστών που γίνεται την ίδια μέρα σε πολλές χώρες του κόσμου, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα καρκίνου του προστάτη, την προαγωγή της ανδρικής υγείας γενικά και παράλληλα τη συγκέντρωση χρημάτων για τον σκοπό αυτό. Κύριο χαρακτηριστικό της εκδήλωσης είναι ότι οι αναβάτες φορούν επίσημο ένδυμα και οδηγούν vintage ή custom μοτοσυκλέτες.

Ο θεσμός ξεκίνησε το 2010 στην Αυστραλία και έχει εξελιχτεί σήμερα σε παγκόσμια διοργάνωση η οποία πραγματοποιείται ταυτόχρονα σε περίπου 600 πόλεις και σε 90 χώρες. Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο, Σίδνεϊ, Χαβάη, Άμστερνταμ και πολλές άλλες μικρές και μεγάλες πόλεις. Στη Σαντορίνη ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2016 με 30 αναβάτες από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού (Νάξο, Σύρο, Αγγλία, Βέλγιο, κ.ά.).

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Το φετινό ραντεβού στη Σαντορίνη έχει οριστεί για τις 10 το πρωί της Κυριακής 22/5 στη ζυθοποιία Φτέλος από όπου θα ξεκινήσει και θα καταλήξει η πορεία των μοτοσυκλετιστών. Μετά τον τερματισμό θα ακολουθήσει πάρτι με φαγητό και ζωντανή μουσική.

Κόστος συμμετοχής δεν υπάρχει. Τα χρήματα συγκεντρώνονται μόνο μέσω του www.gentlemansride.com ως δωρεά απευθείας στη διεθνή οργάνωση ή και ως χορηγία στον κάθε αναβάτη ξεχωριστά. Ο αναβάτης που θα συγκεντρώσει στο όνομά του 200 ευρώ και πάνω, επιβραβεύεται από τη οργάνωση με ένα μοναδικό κέντημα ρούχου σχεδιασμένο ειδικά για αυτό το σκοπό. Στο www.gentlemansride.com μπορεί κάποιος να δηλώσει συμμετοχή ως αναβάτης, χορηγός αναβάτη ή και μέγας χορηγός αν έχει επιχείρηση.

Βήματα-προϋποθέσεις συμμετοχής
1. Εγγραφή στο www.gentlemansride.com
2. Μοτοσυκλέτα ή μηχανάκι τύπου vintage/custom
3. Κράνος
4. Επίσημη ενδυμασία

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6951099106 (Πωλ Φερχάιεν, διοργανωτής του DGR 2022 στη Σαντορίνη) και στο Facebook DGR Santorini Greece – 2022.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη