Το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας κερδίζει έδαφος

Έχοντας ήδη κλείσει τα δύο πρώτα χρόνια λειτουργίας του, η επισκεψιμότητα του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας κατά το πρώτο 7μηνο του 2018 καταγράφει ανοδική πορεία, συγκρίνοντας με το αντίστοιχο διάστημα του 2017.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το νοσοκομείο, η επισκεψιμότητα είναι αυξημένη κατά 6,5% στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, κατά 14,62% στα Εξωτερικά Ιατρεία, ενώ και οι νοσηλείες είναι αυξημένες κατά 20,62%, στοιχεία που μαρτυρούν ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι, τόσο κάτοικοι του νησιού, όσο και τουρίστες, το εμπιστεύονται για να λάβουν υπηρεσίες Υγείας.

Σε απόλυτους αριθμούς, φέτος οι επισκέψεις στα Επείγοντα είναι 16.320 αντί 15.324 πέρυσι, στα Εξωτερικά Ιατρεία 22514 αντί 19642, ενω οι νοσηλείες 748 έναντι 622 την προηγούμενη χρονιά.

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση του Γ.Ν. Θήρας ευχαριστεί όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για τον επαγγελματισμό και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που προβάλλει κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του, αλλά και τους πολίτες του νησιού για την εμπιστοσύνη που δείχνουν.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here