Το Ιδιωτικό Πολυϊατρείο απαντά σε προηγούμενη ανάρτησή μας

Το Ιδιωτικό Πολυϊατρείο μας έστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου, σε συνέχεια της χθεσινής μας (17/9) ανάρτησης.

“Με αφορμή ανάρτηση στον ιστότοπο «Ατλαντίς», σχετικά με την λειτουργία του Πολυϊατρείου Θήρας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:

Την 29.6.2012 επισκέφθηκε το Πολυϊατρείο μας επιτροπή του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων, προκειμένου να προβεί σε έλεγχο. Το πόρισμα του ελέγχου δεν μας κοινοποιήθηκε ποτέ.

Την 30.7.2012 μας κοινοποιήθηκε έγγραφο του Ιατρικού Συλλόγου Κυκλάδων, με το οποίο, για πρώτη φορά, ενημερωθήκαμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ανωτέρω Συλλόγου, κατά τη συνεδρίασή του της 12.7.2012 αποφάσισε την ανάκληση της αδείας του Πολυϊατρείου μας.

Στην ανωτέρω συνεδρίαση δεν κληθήκαμε να παραστούμε για να εκθέσουμε τις απόψεις μας, όπως προηγουμένως δεν κληθήκαμε να εκθέσουμε τις απόψεις μας και επί του πορίσματος του ελέγχου, το οποίο αγνοούσαμε μέχρι την 30.7.2012.

Σε κάθε περίπτωση, επισημαίνουμε ότι η ανωτέρω απόφαση είναι άνευ αντικειμένου, καθώς, μετά την ισχύ του ν. 3919/2011, δεν απαιτείται διοικητική άδεια για τη λειτουργία Πολυϊατρείων.

Ανεξαρτήτως, ωστόσο, της έλλειψης οποιασδήποτε βαρύτητας της ανωτέρω απόφασης, το Πολυϊατρείο μας, για λόγους νομικής και ηθικής τάξης άσκησε ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής της ανωτέρω απόφασης, η εκδίκαση των οποίων θα λάβει χώρα στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Θα μπορούσαμε να πούμε πάρα πολλά για τους λόγους αλλά και για τη διαδικασία λήψης της ανωτέρω απόφασης, πλην όμως, σεβόμενοι το γεγονός ότι η υπόθεση αυτή είναι πλέον στα χέρια της Ελληνικής Δικαιοσύνης, στην οποία προσβλέπουμε και την οποία εμπιστευόμαστε απόλυτα, θα αναμείνουμε την έκδοση των σχετικών αποφάσεων, οι οποίες είμαστε βέβαιοι ότι θα μας δικαιώσουν.

Ένα μόνον μπορούμε να πούμε άφοβα: Θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στο Θηραϊκό λαό και στους επισκέπτες του νησιού μας, κόντρα σε όλους όσοι από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας μας χρησιμοποιούν κάθε μέσο προκειμένου να παύσουμε να λειτουργούμε.

Τέλος, διαβεβαιώνουμε τους πολυάριθμους επισκέπτες μας και όλο το Θηραϊκό λαό ότι το Πολυϊατρείο μας έχει κατασκευασθεί με βάση τα αυστηρότερα διεθνή standards ασφαλείας, τόσο από κατασκευαστική άποψη όσο και από άποψη ακτινοπροστασίας. Γι’ αυτό και όλοι εμείς κατοικούμε εντός του Πολυϊατρείου.”

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ ΘΗΡΑΣ
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ – ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη