Το κείμενο της αρνητικής γνωμοδότησης της Επιτροπής της Περιφέρειας για την ξενοδοχειακή επένδυση στη Βλυχάδα

Δημοσιεύθηκε στο “Διαύγεια” το πρακτικό της συνεδρίασης της “Επιτροπής Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνιατρικής, Αλιείας, Αγροτικής Βιοπικοιλότητας, Ποιότητας Ζωής & Αειφόρου Ανάπτυξης της Υπαίθρου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου” που αφορούσε στη γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων της ξενοδοχειακής επένδυσης στη Βλυχάδα της εταιρείας ΜΑΡΜΑΡΙ ΑΕ συμφερόντων Μεταξά.

Σύμφωνα με το παραπάνω πρακτικό η Επιτροπή γνωμοδότησε κατά πλειοψηφία ΚΑΤΑ της έγκρισης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.

“Κατά” ψήφισαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Σωτήρης Παμπάκας καθώς και τα μέλη κ. Ηλίας Μάινας, κ. Κωνσταντίνος Ίσσαρης και κ. Θεοδόσης Βαρκάς. “Λευκό” ψήφισε ο κ. Ματθαίος Βίλλας. “Υπέρ” ο κ. Γεώργιος Πόκκιας και ο κ. Δημήτρης Λοτσάρης. “Επαναφορά του θέματος προκειμένου να συμπληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης με στοιχεία που κατά την κρίση του λείπουν από το φάκελο” ο κ. Αντώνης Χατζηιωάννου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν επίσης ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νικόλαος Ζώρζος και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Ευάγγελος Σιγάλας και κα Ιουλία Καραμαλέγκου. Επίσης συμμετείχαν και οι κ.κ. Ανδρέας Διγενής και Απόστολος Ηλιού, η κα Ελένη Παραμάνη εκπρόσωποι της εταιρείας ΜΑΡΜΑΡΙ ΑΕ καθώς και η κα Καρολίνα Ρικάκη εκπαιδευτικός αρμόδια σε θέματα περιβάλλοντος.

Δείτε το πλήρες κείμενο του πρακτικού της συνεδρίασης εδώ: Β4367ΛΞ-ΕΜΦ-signed

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”19″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη