Το KinderDocs ολοκλήρωσε το ταξίδι του στη Σαντορίνη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση “Το KinderDocs ταξιδεύει στη Σαντορίνη”. Περισσότεροι από 545 μαθητές και μαθήτριες, μαζί με 30 εκπαιδευτικούς όλων των Δημοτικών Σχολείων του νησιού παρακολούθησαν τα δεκαπεπτά επιλεγμένα ντοκιμαντέρ του προγράμματος, που προβλήθηκαν από τις 8 έως τις 10 Απριλίου. Οι ταινίες του KinderDocs, που αποκαλύπτουν στα παιδιά και τους νεαρούς θεατές όλες τις πτυχές της αληθινής ζωής και όψεις του σύγχρονου κόσμου και έχουν άμεσο ή έμμεσο αντίκτυπο στη ζωή τους, ανοίγοντας παράθυρα στην καθημερινότητά τους, ενθουσίασαν τους μικρούς θεατές προσφέροντας ταυτόχρονα σημαντικές ευκαιρίες για προβληματισμό και συζήτηση.

Παράλληλα, τη Δευτέρα 8 Απριλίου, στο Οινοποιείο Μπουτάρη και σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας, προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ “Τεχνητή Νοημοσύνη, το μέλλον είναι εδώ”. Την ταινία, που απευθυνόταν στο ευρύ κοινό, προλόγισε η δημοσιογράφος και διευθύντρια του KinderDocs, Δήμητρα Κουζή.

Η δράση διοργανώθηκε και χρηματοδοτήθηκε από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας “Θησέας Κυκλάδων” σε συνεργασία με την Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Θήρας.

Με ανακοίνωσή του, ο Θησέας Κυκλάδων ευχαριστεί όλα τα Δημοτικά Σχολεία του νησιού για την ανταπόκρισή τους, καθώς επίσης τον κινηματογράφο Villaggio και το οινοποιείο Μπουτάρη για την παραχώρηση των χώρων. Επίσης, την Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας για τη σημαντική συμβολή της, όπως και τη Ρόζυ Διαμαντάκου, συνεργάτιδα του KinderDocs, για την εξαιρετική δουλειά της με τα παιδιά και την όλη συνεργασία, όπως και την Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Θήρας για τη γόνιμη συνεργασία.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη