Σαντορίνη: Το Κοινωνικό Φροντιστήριο υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και νήσων

Τον πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και νήσων Ιωάννη Μαρωνίτη επισκέφτηκαν στο γραφείου του στην Αθήνα ο Έπαρχος Θήρας Χαράλαμπος Δαρζέντας μαζί με την υπεύθυνη του κοινωνικού φροντιστηρίου του Δήμου Θήρας, Ειρήνη Βαλσαμάκη και την πολιτευτή Κυκλάδων της Ν.Δ., Δέσποινα Πρίνια.

Αφού ανέλυσαν τη δράση του κοινωνικού φροντιστηρίου από το 2014 και την μεγάλη του προσφορά σε εκατοντάδες παιδιά κοινωνικά ευαίσθητων οικογενειών, τόσο από το σχολείο του Ημεροβιγλίου, όσο και από το παράρτημα που δημιουργήθηκε στο Εμπορείο, δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του πρόεδρου για την προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων και ιδιαίτερα της κας Βαλσαμάκη και των εθελοντών καθηγητών.

Το σημαντικότερο όλων όμως, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Έπαρχος Θήρας, είναι ότι το κοινωνικό φροντιστήριο από σήμερα θα λειτουργεί υπό την αιγίδα και την ευγενική χορηγία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και νήσων. Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση ευχαρίστησαν τον κο Μαρωνίτη τόσο για την τιμή που έκανε στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, όσο και για τη διαχρονική του στήριξη και κοινωνική αλληλεγγύη στα νησιά μας.

Διαφήμιση

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη