Σαντορίνη: Το μήνυμα του Αντώνη Σιγάλα για το αποτέλεσμα των εκλογών

Στο πρώτο του μήνυμα μετά τις δημοτικές εκλογές της Κυριακής 8/10, που έφεραν το Σαντορινιό Όραμα στην τρίτη θέση, ο νυν Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας συγχαίρει τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Νίκο Ζώρζο και όλα τα νέα μέλη του δημοτικού και των κοινοτικών συμβουλίων, ενώ παράλληλα απευθύνει ευχαριστίες προς όσους έδειξαν εμπιστοσύνη προς τον συνδυασμό του αλλά και προς όλους όσους συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

Αποκλειστικός στόχος του συνδυασμού του, όπως αναφέρει, είναι η πρόοδος της Σαντορίνης και της Θηρασιάς και η ευημερία των κατοίκων των δύο νησιών, στόχος για τον οποίο θα συνεχίσει να αγωνίζεται από τη θέση της αντιπολίτευσης κατά τη νέα δημοτική περίοδο που ξεκινά από 1/1/24.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Αναλυτικά στο μήνυμά του ο κος Σιγάλας αναφέρει τα παρακάτω:

“Αγαπητές και αγαπητοί μου συμπολίτες,

Οι πολίτες έκαναν την επιλογή τους. Η ετυμηγορία τους είναι σεβαστή από όλους μας.

Συγχαίρω τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο κ. Νικόλαο Ζωρζο και εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του, προς όφελος των νησιών μας. Επιθυμώ επίσης να συγχαρώ το σύνολο των νεοεκλεγέντων Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων, όλων των συνδυασμών και να τους ευχηθώ δημιουργική και αποδοτική θητεία.

Οφείλω τέλος να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μας που με την ψήφο τους εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο συνδυασμό μας, τις υποψήφιες και τους υποψηφίους του συνδυασμού μας για τον αγώνα τους και όλες και όλους που εργάστηκαν εθελοντικά και με αυταπάρνηση και στήριξαν την προσπάθειά μας. Ειδική αναφορά και ευχαριστίες οφείλονται προς τα στελέχη του Δήμου που εργάστηκαν άοκνα για την άψογη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Σε ό,τι με αφορά, θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου έως το τέλος της παρούσας δημαρχιακής περιόδου, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου και την πρόοδο όλων των έργων και δράσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στη νέα δημοτική περίοδο που ξεκινά από την 1η Ιανουαρίου του 2024, τόσο εγώ όσο και οι εκλεγέντες σύμβουλοι του συνδυασμού μας θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των συμπατριωτών μας και από τη θέση που μας έταξαν, θα ασκήσουμε με ευσυνειδησία και συνέπεια τα καθήκοντά μας.

Η πρόοδος της Σαντορίνης και της Θηρασιάς και ευημερία των συμπολιτών μας, ήταν και θα παραμείνει ο αποκλειστικός μας στόχος και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επίτευξή του”.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη