Το νέο Cellar Doors από το οινοποιείο Αβαντίς στη Σαντορίνη

Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία οινοτουρισμού στο ηφαιστειακό νησί

Η σχέση του Κτήματος Αβαντίς με τη Σαντορίνη ξεκίνησε το 2012, όταν ο οινοποιός Απόστολος Μούντριχας, που μέχρι τότε οινοποιούσε μόνο στη Χαλκίδα, μαγεμένος από το μοναδικό Ασύρτικο και το μαγευτικό μικροκλίμα του ηφαιστειογενούς νησιού, δημιούργησε τα πρώτα του σαντορινιά κρασιά.

Ο οινοποιός Απόστολος Μούντριχας

Μετά από τριετή παραμονή σε κάναβα της αρχοντικής Μεσαριάς, ήρθε φέτος η στιγμή για το νέο εντυπωσιακό επισκέψιμο οινοποιείο Αβαντίς Cellar Doors να ανοίξει τις πόρτες του στο Κοντοχώρι, σε απόσταση περιπάτου μόλις πέντε λεπτών από τα Φηρά.

Ανοιχτά λοιπόν καθημερινά, από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, το Αβαντίς Cellar Doors υποδέχεται τους οινόφιλους επισκέπτες για να τους προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία οινοτουρισμού, μέσα από ξενάγηση, γευστική δοκιμή κρασιών, αρμονία κρασιού – φαγητού, γεύμα στο εστιατόριο και σταφυλοθεραπεία.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τη ζεστή ελληνική φιλοξενία, συνδυασμένη με επαγγελματισμό και γνώση, σε ένα απόλυτα κυκλαδίτικο περιβάλλον, ατενίζοντας τη θάλασσα στα ανατολικά και σηκώνοντας το βλέμμα στον λόφο των Φηρών προς τα δυτικά.

Τι μπορεί να κάνει κανείς εκεί;

– Να ξεναγηθεί στο κελάρι με τις Άφουρες
– Να γευτεί τα πολυβραβευμένα κρασιά Αβαντίς και να ανακαλύψει όμορφα αρώματα και γεύσεις
– Να πραγματοποιήσει γευστικές δοκιμές που συνδυάζουν γεύση και τοπική γαστρονομία
– Να αφεθεί στη σταφυλοθεραπεία και να νιώσει το αντιοξειδωτικό άγγιγμα του σταφυλιού από την θεραπεύτρια στον ζεν χώρο!
– Να πάρει μέρος σε μαθήματα μαγειρικής ελληνικών και σαντορινιών συνταγών από τον Chef του εστιατορίου

Η ομάδα της Σαντορίνης είναι πάντα έτοιμη να υποδεχτεί τους επισκέπτες ώστε να ζήσουν ένα μαγικό ταξίδι στα αρώματα και τις γεύσεις του Αιγαίου με τη σφραγίδα της φιλοξενίας του Κτήματος Αβαντίς!

Ωράριο επισκέψεων
Από Δευτέρα έως Κυριακή 11:00-21:00

Εστιατόριο: 13:00-20:30

Κρατήσεις στο τηλ. 2286023140


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη