Το Πτωχοκομείο Θήρας για την απώλεια της Αλεξάνδρας Ρούσσου

Επιθυμία της οικογένειας για δωρεές υπέρ του Πτωχοκομείου Θήρας αντί στεφάνων

Τη θλίψη τους για την απώλεια της Αλεξάνδρας Ρούσσου, συζύγου του Ακαδημαϊκού Χαράλαμπου Ρούσσου, εκφράζουν με ανακοίνωσή τους ο Πρόεδρος, ο Διευθυντής και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πτωχοκομείου Θήρας.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:

Η Αλεξάνδρα Ρούσσου υπήρξε πολυσχιδής προσωπικότητα. Η ευρυμάθεια, η ταχύτητα της σκέψης και της διεκπεραίωσης και η εργατικότητά της είναι μερικές μόνο από τις αρετές που τη χαρακτήριζαν. Θεωρείται πρωτοπόρος στον τομέα της παιδοψυχιατρικής στην Ελλάδα, καθώς έβαλε τα θεμέλια για τη δημιουργία αντίστοιχων δομών. Υπηρέτησε με συνέπεια τον χώρο της υγείας, με σπουδαίο ερευνητικό και διδακτικό έργο, αφήνοντας ανεξίτηλο επιστημονικό αποτύπωμα σε θέματα πολιτικής οικονομίας της υγείας, στρατηγικού σχεδιασμού και διοίκησης των υπηρεσιών υγείας. Η ιατρική κοινότητα της χώρας μας έχασε μια σπουδαία συνάδελφο υψηλού ακαδημαϊκού ήθους και κύρους, ενώ η οικογένειά της την ήρεμη και σώφρων σύζυγο, την ασυναγώνιστη μητέρα και στήριγμα όλων.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τις ευχές μας για ανάπαυση της ψυχής της εκλιπούσης “ένθα οὐκ ἔστι πόνος, οὐ λύπη, οὐ στεναγμός, ἀλλὰ ζωὴ ἀτελεύτητος”…

Επιθυμία της οικογένειας του Καθηγητού κ. Χαράλαμπου Ρούσσου είναι αντί στεφάνων οι δωρεές να στηρίξουν το κοινωνικό έργο του Πτωχοκομείου Θήρας στους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς.

ΕΘΝΙΚΗ: GR55 0110 3510 0000 3516 0029 274
ALPHA: GR92 0140 6230 6230 0210 1093 185

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη