19.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΑΟ Θήρας: Το Σάββατο με τον Ηρακλή Κηφισιάς και με στόχο τη νίκη

Share

Τον Ηρακλή Κηφισιάς θα υποδεχτεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου ο ΑΟ Θήρας για την 3η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Αίαντα στην προηγούμενη αγωνιστική.

Για τον Ηρακλή Κηφισιάς θα είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι για φέτος, αφού στις δύο πρώτες αγωνιστικές αντιμετώπισε στην έδρα του το Μαρκόπουλο (κέρδισε 3-0) και τον Πανναξιακό (έχασε 0-3).

“Ο Ηρακλής Κηφισιάς κατάφερε και έκανε μια ανταγωνιστική ομάδα έστω και την τελευταία στιγμή. Εμείς έχουμε ως στόχο τη νίκη και τη συνεχή βελτίωση της ομάδας. Πρέπει να δουλεύουμε συνεχώς, σωστά και συγκεντρωμένα προς τον στόχο μας” δήλωσε στο atlantea ο προπονητής του ΑΟ Θήρας κος Γιώργος Ρούσης εν όψει της αναμέτρησης του Σαββάτου.

Ο αγώνας ξεκινά στις 19:00 και -όπως σε κάθε αναμέτρηση- η ομάδα υπολογίζει πολύ στην υποστήριξη των φιλάθλων από τις εξέδρες του ΔΑΠΠΟΣ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής θα αναμετρηθούν επίσης: ΑΣ Άρης-ΑΠΣ Αίας, ΑΣ Μακεδόνες-ΑΟΦ Πορφύρας, ΓΣ Ηλιούπολης-ΑΣΠ Κόρινθος, ΑΟΝ Πανναξιακός-ΑΟ Μαρκοπούλου. Σειρά για ρεπό έχει ο Ολυμπιακός.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη