14.2 C
Santorini
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Το Σαββατοκύριακο στη σκηνή του Φεστιβάλ Στρογγύλη

Share

Τι μας επιφυλάσσει η τρίτη και η τέταρτη μέρα του Μουσικού Φεστιβάλ Στρογγύλη;

Σάββατο 1/9 – 3η μέρα του Φεστιβάλ

Τι γυρεύουν μαζί στη σκηνή ένας συνθέτης, ένας ηθοποιός, ένας τραγουδοποιός, μια τραγουδίστρια, ένας τενόρος και ένας ντράμερ; Έχασαν κάτι και ψάχνουν να το βρουν ή βρήκαν κάτι και θέλουν να το μοιραστούν μαζί σας; Η απάντηση στην συνάντηση της χρονιάς! Όλοι μαζί είναι κάτι παράξενα γοητευτικό! Παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν, πειράζουν ο ένας τον άλλον, αυτοσαρκάζονται, βάζουν στο κόλπο το κοινό και απογειώνουν την παράσταση με σπαραξικάρδιες πρόζες και πασίγνωστα διαχρονικά τραγούδια.

Επί σκηνής θα βρεθούν ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Παντελής Αμπαζής, ο Γεράσιμος Γενατάς, οι Opera Chaotique και η Βανέσα Αδαμοπούλου.

Κυριακή 2/9 – 4η μέρα του Φεστιβάλ

Μπορεί να έχει μόλις γυρίσει από το Αμέρικα, μπορεί ακόμη να φοράει τα ρούχα της δεκαετίας του ’60 και του ’70 αλλά ο Τόνις Σφήνος παραμένει επίκαιρος, φρέσκος και ολοζώντανος με φούλ διασκεδαστική διάθεση.

Ο Τόνις, που έχει χαρακτηριστεί διεθνώς ως international showman, φέρνει κοντά μας μια παραγωγή που θα μας ταρακουνήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Βάζοντας τα χίππικά του ρούχα, αλλά κρατώντας πάντα τα αγαπημένα στοιχεία της μουσικής του ’70, ’80 αλλά και ’90. Φιλική συμμετοχή: Λουκία Βαλάση

Ώρα έναρξης: 20:30 | Προαύλιος χώρος κλειστού γυμναστηρίου ΔΑΠΠΟΣ
Είσοδος: 20 ευρώ για όλες τις ημέρες του Φεστιβάλ

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη