19.2 C
Santorini
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Το Συνδικάτο Επισιτισμού-Τουρισμού Θήρας για την απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης 9/11

Share

Σε ανακοίνωσή του για τη σημερινή (9/11) απεργιακή κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε στα Φηρά, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού-Τουρισμού Θήρας αναφέρει τα πααρακάτω:

“Η σημερινή μαζική και πετυχημένη απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία των Φηρών, η κοινή δράση των σωματείων του νησιού, οι ομιλίες των εκπροσώπων των σωματείων, η πορεία στο κέντρο των Φηρών, έδωσαν ελπίδα και δύναμη σε κάθε εργαζόμενο του νησιού για τη συνέχιση του αγώνα για αυξήσεις στους μισθούς, για φτηνό ρεύμα και τρόφιμα, για συλλογικές συμβάσεις εργασίας για όλους.

Στείλαμε ξεκάθαρο μήνυμα σε κράτος και εργοδοσία ότι δε θα πεινάσουμε, δε θα κρυώσουμε, δε θα μπουν στο στόχαστρο οι εργατικές – λαϊκές οικογένειες για τα κέρδη των λίγων. Δώσαμε απάντηση σε όλους αυτούς που με τον έναν ή άλλον τρόπο καλλιεργούν κλίμα αναμονής, προσπαθούν να μας κάνουν να συνηθίσουμε και να αποδεχθούμε τη βαρβαρότητα, την εξαθλίωση.

Οι εργαζόμενοι στον τουρισμό, στο νοσοκομείο, στον δήμο, οι καθηγητές και οι δάσκαλοι σήμερα μέσα από τα σωματεία μας μπήκαμε στην πρώτη γραμμή του αγώνα και διεκδικήσαμε ζωή με αξιοπρέπεια, ζωή που δεν μπορεί να εγκλωβιστεί στα ψίχουλα, τα vouchers και τα pass.

Η σημερινή απεργία είναι μήνυμα κλιμάκωσης του αγώνα. Μήνυμα ξεσηκωμού σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο. Τώρα είναι ανάγκη ο εργαζόμενος λαός να βγει πρωταγωνιστής στο προσκήνιο για ζωή και δουλειά με δικαιώματα.

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Όλοι στα Συνδικάτα – Όλοι στον αγώνα!”

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη