Το “The Boutique Hotel Workshop” στη Σαντορίνη

Με δωρεάν είσοδο για Ξενοδόχους, Αρχιτέκτονες και Επαγγελματίες Τουρισμού

Το Workshop Tour του 100% Hotel Show, αποτελεί το πλέον αναβαθμισμένο εκπαιδευτικό event για Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες και ταξιδεύει σε δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα, ως συνέχεια των μεγάλων workshops που διοργανώνονται στο πλαίσιο της έκθεσης 100% Hotel Show κάθε Νοέμβριο.

Το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 θα βρίσκεται στην Σαντορίνη, με θέμα: “Πώς να προδιαγράψετε ένα επιτυχημένο Boutique Ξενοδοχείο από τον σχεδιασμό μέχρι την πώληση!”

Τα Boutique Ξενοδοχεία αποτελούν μια από τις σημαντικότερες κατηγορίες φιλοξενίας στην Ελλάδα. Αν και μικρά στο μέγεθος, στο σύνολό τους αποτελούν μια δυναμική πρόταση για τους Ταξιδιώτες που επιλέγουν την Ελλάδα για διακοπές, και είναι αυτά που αναδεικνύουν τον ιδιαίτερο Ελληνικό Χαρακτήρα. Το “The Boutique Hotel Workshop” δίνει advanced λύσεις σε ιδιοκτήτες και εργαζόμενους boutique ξενοδοχείων αλλά και αρχιτέκτονες που αναπτύσσουν boutique καταλύματα, μέσα από εντυπωσιακές παρουσιάσεις με ιδέες και έξυπνα tips.

Το Workshop θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο DE SOL, μέλος της Caldera Collection, στη Σαντορίνη.

Η είσοδος είναι δωρεάν για Ξενοδόχους, Αρχιτέκτονες και Επαγγελματίες Τουρισμού, ενώ απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή εδώ.

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη