Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας “Δ. Νομικός” και πάλι ανοιχτό

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα, το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας “Δ. Νομικός” ανοίγει ξανά τις πόρτες του στο κοινό από αύριο, Πέμπτη 27  Μαΐου.

Καθημερινά, εκτός Δευτέρας, από ώρα 10:00 έως 16:00, οι επισκέπτες του μουσείου μπορούν να κάνουν αναδρομή στη βιομηχανική περίοδο της Σαντορίνης, ακολουθώντας την πορεία καλλιέργειας και επεξεργασίας της σαντορινιάς τομάτας, καθώς και της παραγωγής τοματοπελτέ.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να δοκιμάσουν τοματοπελτέ, αλλά και να κλείσουν τη δική τους αναμνηστική κονσέρβα σε ένα παλιό κλειστικό μηχάνημα.

Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας “Δ. Νομικός” παρέχει σε όλους τους επισκέπτες του -με την επιφύλαξη της σχετικής διαθεσιμότητας και χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση- ατομικές συσκευές ακουστικής ξενάγησης. H ακουστική ξενάγηση προσφέρεται σε πέντε διαφορετικές γλώσσες: ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά.

Για την είσοδό στο χώρο του μουσείου είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Κυριακή, 10:00-16:00

Επικοινωνία για περισσότερες πληροφορίες ή και για κρατήσεις για γκρουπ στο τηλ. 2286085141 ή στο email info@tomatomuseum.gr.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη