Το WorldChampion Jet στο δρομολόγιο της Σαντορίνης από τις 3/7

Καθημερινά δρομολόγια από τον Πειραιά προς Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο και Σαντορίνη θα εκτελεί από τις 3 Ιουλίου το WorldChampion Jet της SEAJETS. Το πλοίο θα αναχωρεί από τον Πειραιά στις 07:00 και θα φτάνει στη Σαντορίνη στις 12:15. Η αναχώρηση από Σαντορίνη θα γίνεται στις 12:35, με άφιξη στον Πειραιά στις 17:50.

To WorldChampion Jet βραβεύτηκε ως το “Πλοίο της Χρονιάς” από τα διεθνούς κύρους βραβεία “Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2019”. Το συγκεκριμένο βραβείο δόθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης σε ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο, αναγνωρίζοντας εκτός από την ταχύτητά του, τον μοναδικό σχεδιασμό, τη μοναδική συμπεριφορά και άνεση ταξιδιού που προσφέρει, την καινοτομία, την συνέπεια αλλά και τη μεγάλη προσφορά του πλοίου στην ελληνική ναυτιλία.

Από τις 3 Ιουλίου επίσης, το ταχύπλοo Champion Jet 2 θα εκτελεί καθημερινό δρομολόγιο προς Σέριφο, Σίφνο και Μήλο, ενώ τα Sifnos Jet και Super Jet θα ταξιδεύουν εναλλάξ καθημερινά από Πειραιά προς Σέριφο, Σίφνο, Μήλο, Φολέγανδρο, Σαντορίνη, Αμοργό, Κουφονήσια, Νάξο, Μύκονο, Πάρο και επιστροφή. Ακόμα, το Naxos Jet με αφετηρία το λιμάνι του Ηρακλείου θα συνδέει την Κρήτη με τη Σαντορίνη.

Η SEAJETS ανακοίνωσε πως, προσαρμοζόμενη στη συνεχώς μεταβαλλόμενη περίοδο και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στο επιβατικό κοινό, υιοθετεί νέα ευέλικτη πολιτική ακυρώσεων και εφαρμόζει αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα στο σύνολο του στόλου της, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και όλες τις αρμόδιες Αρχές. Προσθέτει επίσης ότι κύριο μέλημά της είναι η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και ότι εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα μέτρα πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με στόχο την προστασία των επιβατών και του πληρώματος των πλοίων της, διαθέτοντας εξοπλισμό κλιματισμού με ειδική εξελιγμένη τεχνολογία που προσφέρει ενισχυμένη απορροφητική ικανότητα και αποτελεσματικότητα ανάλογο των αεροπλάνων.

Tα νέα δρομολόγια είναι ήδη διαθέσιμα για το επιβατικό κοινό στην ιστοσελίδα της SEAJETS.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη