Τοματοπολτός Σαντορίνης Απλής Συμπύκνωσης, μια “φρέσκια” έκπληξη από τη SantoWines

Τον Τοματοπολτό Απλής Συμπύκνωσης Santo ανακοίνωσε χθες το απόγευμα η Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων σε ειδική εκδήλωση με θέμα “Τοματοπολτός Σαντορίνης: Ο κόκκινος πρεσβευτής” που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του συνεδρίου IMIC 2012 “Τουρισμός και Γαστρονομία στο προσκήνιο”.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είδαμε και δοκιμάσαμε την πρώτη πειραματική παραγωγή του τοματοπολτού που έγινε τον Ιούλιο του 2011, ενώ η κανονική παραγωγή και διάθεσή του θα γίνει την ερχόμενη εσοδεία, το φετινό Ιούλιο. Ο Τοματοπολτός Απλής Συμπύκνωσης έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα των προϊόντων τομάτας της Santo. Μαζί με τον πελτέ διπλής και τριπλής συμπύκνωσης, τον χυμό τομάτας αλλά και τα πιο Gourmet προϊόντα, όπως η σάλτσα Σαντορινιάς Τομάτας με Vinsanto και το προδόρπιο με πολτό Σαντορινιάς Τομάτας, κάπαρη και ελαιόλαδο, η Santo προσφέρει στους καταναλωτές προτάσεις που καλύπτουν κάθε γούστο και τις πιο υψηλές απαιτήσεις για το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα τόσο στην παραδοσιακή όσο και στην μοντέρνα μαγειρική.

Η χθεσινή εκδήλωση συνολικά είχε ως στόχο να αναδείξει τις ιδιαιτερότητες του Τοματοπολτού Σαντορίνης, τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της χρήσης του στην οικιακή μαγειρική και στην εστίαση, καθώς και να ευαισθητοποιήσει τους καταναλωτές να επιλέγουν τα ελληνικά, αυθεντικά, τοπικά προϊόντα. Ιδιαίτερα ενδιαφέρον ήταν το εργαστήριο γεύσης με θέμα τον Τοματοπολτό Σαντορίνης που επιμελήθηκε ο Γιώργος Χαντζηγιαννάκης, ιδιοκτήτης του εστιατορίου Selene, ο οποίος ανέδειξε την χρήση του στη δημιουργική μαγειρική.

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη