TUI Hellas: Νέος Διευθύνων Σύμβουλος

Η TUI Hellas προχώρησε ξανά σε σημαντική διοικητική αλλαγή, μετά την αποχώρηση και του κ. Νότη Παπαθανάση από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της TUI Hellas καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου θα ασκεί κ. Josep-Antόn Grases, ο οποίος κατέχει και τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Μεσογείου της TUI Travel PLC.

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Νότης Παπαθανάσης ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Hellas από τον περασμένο Ιούλιο όταν αντικατέστησε τον επί σειρά ετών επικεφαλής της εταιρίας και αδελφό του κ. Νίκο Παπαθανάση.

Ο κ. Josep-Antόn Grases, ο οποίος  θα ασκεί τα καθήκοντά του με έδρα την Αθήνα,  δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που με την ανάληψη και των νέων μου καθηκόντων θα συνεισφέρω στην ενδυνάμωση της θέσης της εταιρείας στην Ελλάδα, που αποτελεί άλλωστε μια από τις αγορές προτεραιότητας για τον Όμιλό μας. Στόχος μας είναι μέσα από εξειδικευμένες ενέργειες, απόλυτα εναρμονισμένες με τις ανάγκες της αγοράς, να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την ανάπτυξή μας».

Η TUI Hellas έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία και ηγετική θέση στην ελληνική αγορά τουρισμού, διακινώντας περισσότερους από 1,4 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο και διατηρώντας παράλληλα ένα δίκτυο 19 υποκαταστημάτων στους σημαντικότερους ελληνικούς προορισμούς.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη