Τρεις αγώνες σερί εκτός έδρας για τον ΑΟ Θήρας

Δυναμικά θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση ο ΑΟ Θήρας τις επόμενες μέρες, έχοντας εκτίσει το ρεπό του στην προηγούμενη (4η) αγωνιστική, με τρεις αγώνες σερί εκτός έδρας, δύο στην Αθήνα και έναν στο Ηράκλειο.

Για την 5η αγωνιστική η ομάδα της Σαντορίνης θα αντιμετωπίσει το ερχόμενο Σάββατο 16/11 στην Αθήνα την ομάδα του Παπάγου (ώρα 18:30, γήπεδο Παπάγου). Το απόγευμα της Δευτέρας 18/11 στις 18:15 θα αναμετρηθεί με τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου, στον εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής. Η 6η αγωνιστική θα βρει τα κορίτσια της ομάδας στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου το Σάββατο 23/11 θα αντιμετωπίσουν την ομάδα της Μεσσαράς.

Και οι τρεις ομάδες που θα βρεθούν στο δρόμο του ΑΟ Θήρας τις επόμενες μέρες είναι ανάλογης δυναμικής με την ομάδα του νησιού μας. Στόχος της ομάδας είναι να καταφέρει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα σε τουλάχιστον δύο από τις τρεις αναμετρήσεις, ώστε να αυξήσει τη συγκομιδή βαθμών στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου της.

Η επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση θα είναι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, οπότε ο ΑΟ Θήρας θα υποδεχτεί την ομάδα του Πορφύρα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη