20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τρέξιμο στην καλντέρα της Σαντορίνης προσεχώς μέσω iFIT

Share

Η κορυφαία πλατφόρμα εκγύμνασης και φυσικής κατάστασης iFIT εμπλουτίζεται με άρωμα Ελλάδας. Σύντομα οι 5 εκατ. και πλέον συνδρομητές του iFIT σε 120 χώρες θα έχουν την επιλογή να τρέξουν στον διάδρομο γυμναστικής του σπιτιού τους, οπουδήποτε στον κόσμο, και να μεταφέρονται μέσω εικονικής πραγματικότητας στις 10 καλύτερες διαδρομές της χώρας μας.

Ο Αμερικανικός κολοσσός iFIT επέλεξε ως μια από τις διαδρομές με τις οποίες θα εμπλουτίσει το προϊόν του, αυτήν της αθλητικής διοργάνωσης Santorini Experience, την οποία φιλοξένησε η Σαντορίνη από το 2015 ως το 2019. Τις τελευταίες μέρες η παραγωγή βρέθηκε στο νησί, μαζί με τους διοργανωτές Active Media Group, πραγματοποιώντας γυρίσματα σε συνεργασία με τον Ελληνοαμερικανό υπερμαραθωνοδρόμο Κωνσταντίνο Καρνάζη.

Έχοντας την εμπειρία από τις προηγούμενες συμμετοχές του στο Santorini Experience, αν και του λείπουν οι συνθήκες του πραγματικού αγώνα, o Κωνσταντίνος Καρνάζης πάτησε πάνω στις γνωστές διαδρομές των 5, 10 και 15 χλμ., με αφετηρία και τερματισμό την Οία και έτρεξε με θέα την καλντέρα. “Πατήσαμε ακριβώς πάνω στις διαδρομές του Santorini Experience και πραγματικά λυπάμαι που δεν γίνεται πια αυτή η μοναδική διοργάνωση. Πάνω που έκανα προπόνηση στην καραντίνα να κολυμπήσω φέτος με τον κόουτς Γέμελο από το ηφαίστειο”, δήλωσε στο Atlantea.

Ταυτόχρονα καταγράφηκαν σε πραγματικό χρόνο οι εικόνες και συνθήκες των διαδρομών, ώστε η εμπειρία μέσω iFIT να πλησιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο στην πραγματικότητα. Ο βαθμός δυσκολίας, όπως λέει, αυξάνεται με την απόσταση. Τα 5 χλμ. είναι τα πιο εύκολα, τα 10 χλμ. για τους πιο τολμηρούς και τα 15 χλμ. ιδανικά για τριαθλητές.

Σε ερώτησή μας για τα στοιχεία που κάνουν τη συγκεκριμένη διαδρομή ξεχωριστή, ο Κωνσταντίνoς Καρνάζης ανέφερε: “Τι να πρωτοδιαλέξεις από την διαδρομή στην Καλντέρα; Τη θέα, την ομορφιά, την αντικειμενική δυσκολία να τρέξεις με τόσα διαφορετικά υψομετρικά; Είναι πραγματικά εκπληκτική!”

“Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαδρομές από τις πυραμίδες στην Αίγυπτο μέχρι τρέξιμο στην Κένυα, όμορφα και μοναδικά μέρη σε όλο το κόσμο. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει η Σαντορίνη”, συμπλήρωσε.

Τα γυρίσματα στην Ελλάδα θα κρατήσουν 12 ημέρες. Αθήνα, Μεσσηνία, Αρχαία Ολυμπία, Ιωάννινα είναι μερικά από τα μέρη όπου ταξίδεψε ή θα ταξιδέψει η ομάδα του iFIT. Μόλις ολοκληρωθούν οι παραγωγές, το πρόγραμμα θα είναι διαθέσιμο στους συνδρομητές το συντομότερο δυνατό.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη