Τρία Αμπέλια 2021 Πιθάρι 6, του Πάρι Σιγάλα

Τα Τρία Αμπέλια είναι το γνωστό πλέον πρώτο κρασί που κυκλοφόρησε το 2022 από το νέο οινοποιείο OENO Π, που δημιουργήθηκε από τον Πάρι Σιγάλα στην παλιά κάναβα της οικογένειάς του, μπροστά στη θάλασσα, στην περιοχή του ηφαιστείου Κολούμπο, στους Μπαξέδες της Οίας.

Φέτος, ο Πάρις Σιγάλας καινοτομεί και πάλι και κυκλοφορεί τη νέα ετικέτα Τρία Αμπέλια Πιθάρι 6 που προέρχεται από επιλεγμένο αμπέλι που συμμετέχει στο χαρμάνι του οίνου Τρία Αμπέλια. Η ζύμωση έγινε με τις δικές του γηγενείς ζύμες, αφήνοντας στο τέλος υπολειμματικά ζάχαρα και παρέμεινε με τις οινολάσπες του για 16 μήνες. Ο οινοποιός διέκρινε στο συγκεκριμένο χαρμάνι μια ξεχωριστή ευγένεια να αναδύεται μέσα από την πολυπλοκότητά του και αυτό ήταν και το κίνητρο που τον ώθησε σε αυτή την ξεχωριστή εμφιάλωση. Πρόκειται για ένα 100% Ασύρτικο, κυκλοφορεί σε μόλις 700 φιάλες και επιδέχεται μακριά παλαίωση (άνω των 10 ετών). Δεν έχει περάσει από φίλτρο.

Το Atlantea eShop φέρνει κοντά σας τα Τρία Αμπέλια Πιθάρι 6 και όπως πάντα, παραδίδει στη Σαντορίνη δωρεάν και σε όλη την Ελλάδα δωρεάν με αγορές άνω των 50 ευρώ, πάντα με απόλυτη ασφάλεια.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη