20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τρίτες στις Κυκλάδες οι παγκορασίδες του ΑΟ Θήρας

Share

Με το χάλκινο μετάλλιο και με πολλές εμπειρίες στις αποσκευές τους επέστρεψαν στη Σαντορίνη από την Τήνο οι παγκορασίδες του ΑΟ Θήρας. Εκεί, κατά το διήμερο 16-17 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το Final 4 του πρωταθλήματος βόλεϊ Κυκλάδων, στο οποίο συμμετείχαν επίσης ο Ποσειδώνας Τήνου, ο ΑΟ Πάρου και το Νεώριο.

Οι νεαρές αθλήτριες του ΑΟ Θήρας επικράτησαν στον μικρό τελικό της διοργάνωσης του ΑΟ Πάρου με 3-0 σετ, ενώ πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Νεωρίου που επικράτησε με 3-0 του Ποσειδώνα.

Με αφορμή τη νέα διάκριση για την ομάδα της Σαντορίνης, ο πρόεδρος και το Δ.Σ του ΔΑΠΠΟΣ με επιστολή τους συγχαίρουν θερμά τη διοίκηση, τις προπονήτριες και τις αθλήτριες της ομάδας των παγκορασίδων του ΑΟ Θήρας.

“Με όπλο το αστείρευτο ταλέντο σας και με εφόδια τη σκληρή δουλειά και τη σωστή καθοδήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής χρονιάς καταφέρατε να σημειώσετε μία σημαντική διάκριση, που κάνει περήφανο τον σύλλογο που αγωνίζεστε, αλλά και κάθε φίλαθλο του νησιού. Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία στη συνέχεια των υποχρεώσεών σας και ανάλογες επιτυχίες στο μέλλον” αναφέρεται στη συγχαρητήρια επιστολή του ΔΑΠΠΟΣ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη