21.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Βήματα στην άμμο” το Σάββατο στο Μέγαρο Γκύζη

Share

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών τους εκδηλώσεων, ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, ο Δήμος Θήρας και το Πνευματικό Κέντρο Μέγαρο Γκύζη διοργανώνουν το Σάββατο 26 Μαΐου 2018, ώρα 20:00, στο Μέγαρο Γκύζη συναυλία με τίτλο “Bήματα στην άμμο”.

Ο τραγουδοποιός Θοδωρής Κοτονιάς και η ερμηνεύτρια Κλαούντια Ντελμέρ με τραγούδι, αφηγήσεις και βαθιά δυνατές ερμηνείες, θα εξιστορήσουν τα φευγαλέα βήματα της ύπαρξης στην… άμμο της ζωής, με σκοπό να οδηγήσουν το ακροατήριο στο μεγαλείο της στιγμής. Θα ερμηνεύσουν δικά τους κομμάτια, αλλά και αγαπημένα τραγούδια των Λειβαδίτη, Ρουμί, Καζαντζάκη, Ελύτη, Βρεττάκου, Καρούζου και πολλών άλλων ακόμα.

Το ύφος της συνθετικής γραφής και ερμηνείας του τραγουδοποιού και τραγουδιστή Θοδωρή Κοτονιά συναντάει τις φόρμες του παραδοσιακού ήχου και τον λυρισμό της μπαλάντας μέσα από ροκ διαθέσεις. Από το ξεκίνημα της δράσης του αρκετά από τα τραγούδια του έχουν ταξιδέψει ραδιοφωνικά με μεγάλη επιτυχία, όπως το τραγούδι “Τα κλειδιά”, έχοντας παράλληλα συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής.

Η Ιταλοπολωνικής καταγωγής ερμηνεύτρια Κλαούντια Ντελμέρ μεγάλωσε στην Ισπανία κι αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην κλασική μουσική στο Mannes College of Music της Νέας Υόρκης, ήρθε στην Ελλάδα. Υπήρξε συνιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια από το 2006 έως το 2013 του Φεστιβάλ Πολιτισμικών Διαλόγων “Ίκαρος” κι έχει εμφανιστεί σε γνωστά θέατρα και φεστιβάλ, ενώ έχει δουλέψει με κορυφαίους Έλληνες συνθέτες και μουσικούς.

Στην κιθάρα θα τους συνοδεύει ο Βασίλης Κετεντζόγλου.

Σάββατο 26/5 | Ώρα 20:00 | Μέγαρο Γκύζη, Φηρά | Είσοδος ελεύθερη

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη