Volleyleague τέλος για φέτος

Την οριστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ που είναι στην ευθύνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης αποφάσισε ομόφωνα σήμερα το ΔΣ της ΕΟΠΕ, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασής του, αφού έλαβε υπόψη τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και του ΕΟΔΥ, καθώς και τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. για το χρονοδιάγραμμα επανέναρξης των αθλητικών εκδηλώσεων, και διαπιστώνοντας ότι δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή προπονήσεων και αγωνιστικών εκδηλώσεων πετοσφαίρισης.

Συγκεκριμένα πέφτει η αυλαία για την Volleyleaue Γυναικών, την Pre League Γυναικών, την Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών και Γυναικών, την Β’ Εθνική/Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών & Γυναικών (συμπεριλαμβανομένου και του Ομίλου Ι’ της Ζ’ Περιφέρειας Ανδρών-Γυναικών). Προκειμένου να ολοκληρωθούν και τυπικά τα πρωταθλήματα, μένει σε εκκρεμότητα το αν θα αναδειχθούν πρωταθλητές και ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν, θέματα που θα ξεκαθαρίσουν σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Οι διοργανώσεις του Final 4 των Κυπέλλων Ανδρών & Γυναικών αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας.

Σε ό,τι αφορά τα πρωταθλήματα αγοριών και κοριτσιών στις κατηγορίες Κ21, Κ20 και Κ18, αποφασίστηκε να παραταθεί η λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 μέχρι τις 30/9/2020, εφόσον οι επίσημες οδηγίες επιτρέψουν επανέναρξη των αγώνων.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη