Την οριστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων βόλεϊ που είναι στην ευθύνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης αποφάσισε ομόφωνα σήμερα το ΔΣ της ΕΟΠΕ, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασής του, αφού έλαβε υπόψη τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και του ΕΟΔΥ, καθώς και τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. για το χρονοδιάγραμμα επανέναρξης των αθλητικών εκδηλώσεων, και διαπιστώνοντας ότι δεν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή προπονήσεων και αγωνιστικών εκδηλώσεων πετοσφαίρισης.

Συγκεκριμένα πέφτει η αυλαία για την Volleyleaue Γυναικών, την Pre League Γυναικών, την Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών και Γυναικών, την Β’ Εθνική/Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ανδρών & Γυναικών (συμπεριλαμβανομένου και του Ομίλου Ι’ της Ζ’ Περιφέρειας Ανδρών-Γυναικών). Προκειμένου να ολοκληρωθούν και τυπικά τα πρωταθλήματα, μένει σε εκκρεμότητα το αν θα αναδειχθούν πρωταθλητές και ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν, θέματα που θα ξεκαθαρίσουν σε επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Οι διοργανώσεις του Final 4 των Κυπέλλων Ανδρών & Γυναικών αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας.

Σε ό,τι αφορά τα πρωταθλήματα αγοριών και κοριτσιών στις κατηγορίες Κ21, Κ20 και Κ18, αποφασίστηκε να παραταθεί η λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 μέχρι τις 30/9/2020, εφόσον οι επίσημες οδηγίες επιτρέψουν επανέναρξη των αγώνων.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here