Βραδιά χορού την Κυριακή στο SAF

Με δύο χορευτικές παραστάσεις συνεχίζεται την Κυριακή 31 Ιουλίου το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδηλώσεων του Εργοστασίου Τεχνών Σαντορίνης. Στις 21:30 Praying to Nothing και στις 22:30 Solo Juntos. Πιο συγκεκριμένα:

praying_to_nothingΤο Praying to Nothing από την Ομάδα Στιγμή είναι μια μυσταγωγική εμπειρία, μια διερευνητική πορεία. Οικιακά μουρμουρίσματα, αδιέξοδες σκέψεις, κουστούμια κουμπωμένα απ’ έξω. Από την άλλη, αόρατοι δεσμοί, η δύναμη μετά την τελευταία πτώση. Τρεις χορεύτριες επί σκηνής διερευνούν τα όριά τους.

Συντελεστές:
– Σύλληψη-Ιδέα: Ιρις Φουστέρη
– Χορεύουν: Γιούλη Γούτσιου, Τόνια Δάκου, Ιρις Φουστέρη
– Μουσική: Arvo Prat, David Sylvian, Philip Glass
– Μιξάζ ήχου: Λιάνα Γκιόζου

solo_juntos

Το Solo Juntos δεν είναι μόνο μια παράσταση χορού. Είναι ένα χορευτικό πάρτι. Τρεις άνθρωποι με ριψοκίνδυνο ακροβατικό και δυναμικό τρόπο, με τεχνική contact, διερευνούν τα όρια και την εκφραστικότητα της κίνησης.

Χορευτές: Lucio Baglivo, Cantelaria Antelo, Maximiliano Sanford Monte


Εισιτήριο ενιαίο και για τις δύο παραστάσεις: 12 ευρώ / 10 ευρώ μειωμένο
Μειωμένο εισιτήριο ισχύει σε περίπτωση προπώλησης (μέχρι την προηγούμενη ημέρα της παράστασης), καθώς και για φοιτητές, πολύτεκνους, ανέργους, άνω των 65 ετών, ΑΜΕΑ, παιδιά 7-12 ετών (κάτω από 7 ετών δωρεάν), ξεναγούς/εκπαιδευτικούς (συνοδευόμενους από γκρουπ τουλάχιστον 5 ατόμων).

Σημεία Προπώλησης:
Εμπορικό Κέντρο Φάμπρικα στα Φηρά: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-14:00
Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας στη Βλυχάδα: καθημερινά 10:00-20:00

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη