17.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κυκλοφόρησε το έντυπο πρόγραμμα του SAF

Share

Θέατρο, χορός, μουσικά σύνολα, συναυλίες, κλασική και νέα δραματουργία, θέατρο για παιδιά και εφήβους, βουβό θέατρο, αρχαίο θέατρο με αγγλικούς υπέρτιτλους, ποίηση και φιλοσοφία, περιπατητικοί διάλογοι, εικαστικές εκθέσεις, μετακλήσεις από το εξωτερικό, συμπράξεις και συνεργασίες, συνθέτουν το φετινό πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Εργοστασίου Τεχνών Σαντορίνης (SAF), που θα πραγματοποιηθεί στη Βλυχάδα, 19 Ιουλίου-6 Σεπτεμβρίου 2016.

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ τεχνών με όραμα που δεν εξαντλείται στις συνήθεις τουριστικές πρακτικές, αλλά επενδύει έμπρακτα στον πολιτισμό, την παιδεία και τον εναλλακτικό τουρισμό, με την πραγματοποίηση δράσεων και καλλιτεχνικών δρώμενων που ως στόχο έχουν την εκπαίδευση και την ενίσχυση της προβολής της νησιωτικής Ελλάδας, της αρχαίας αλλά και της σύγχρονης ιστορίας της Σαντορίνης, όπως και των υλικών και των πολιτισμικών αγαθών που έχει να προσφέρει στους επισκέπτες που καταφτάνουν από όλο τον κόσμο.

Το φετινό Φεστιβάλ θα μας χαρίσει 28 ξεχωριστές βραδιές πολιτισμού. Το έντυπο πρόγραμμα εκδηλώσεων κυκλοφορεί ήδη και μπορείτε να το βρείτε στο Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας, στη Βλυχάδα, και σύντομα και σε πολλά ακόμα σημεία του νησιού. Δείτε το σε ηλεκτρονική μορφή ΕΔΩ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη