22.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βραβεύσεις από την Ένωση Πολυτέκνων Σαντορίνης

Share

Με επισημότητα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 22/1/23, στην κατάμεστη αίθουσα του Μπελλώνειου Πολιτιστικού Κέντρου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης, με τις ευλογίες του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου πρωτοπρεσβύτερου π. Νικολάου Σιγάλα και του πατέρα Κωνσταντίνου.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Πολυτέκνων Σαντορίνης Χαράλαμπος Δαρζέντας απηύθυνε τις ευχές του σε όλους τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πολύτεκνοι της τοπικής Ένωσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν έπαινοι σε παιδιά πολύτεκνων οικογενειών που την περσινή χρονιά αρίστευσαν* σε Γυμνάσια και Λύκεια, καθώς και σε μαθητές και μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση**. Οι βραβευθέντες έλαβαν έπαινο και συμβολικό χρηματικό ποσό, προσφορά των κ.κ. Στέλιου Παπανδρεόπουλου και Ιάκωβου Λιγνού.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Επίσης βραβεύτηκαν οι νέες πολύτεκνες μητέρες: Ανδριάνα Ζαφειροπούλου, Παρασκευή Καβαλλάρη του Πετρου, Τζεμιλέ Αλαμπραχίμι του Ενβέρ σύζυγος Σαλά Ιλίρ.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις:

– Στο Νηπιαγωγείο Μεγαλοχωρίου, με διευθύντρια την κα Μαρία Κοτταρίδου, για την βράβευσή του επί τρία συνεχόμενα έτη στον πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό ψηφιακής δημιουργίας “Οδική ασφάλεια παντού και πάντα”
– Στην κα Μαρία Πρασίνου για την προσφορά της στους πολύτεκνους και στα πολιτιστικά δρώμενα της Σαντορίνης
– Στην κα Γιάννα Μαυρομάτη για την προσφορά της στα πολιτιστικά δρώμενα και την παράδοση της Σαντορίνης
– Στον κο Σταύρο Ρούσσο για την έμπρακτη αγάπη του στο συνάνθρωπο και την προσφορά του στη θηραϊκή κοινωνία
– Στον κο Ηλία Μάινα για την πολύχρονη προσφορά του στη θηραϊκή κοινωνία
– Στον κο Γεώργιο Στεφάνου για την μεγάλη του προσφορά στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας της Σαντορίνης

Διαφήμιση

Αφού ολοκληρώθηκε και η ετήσια γενική συνέλευση, κατά την οποία έγινε απολογισμός του 2022, ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα που αφορούν τους πολύτεκνους και προγραμματισμός για τη νέα χρονιά, η εκδήλωση έκλεισε με την προσφορά δώρων σε όλα τα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών.

* Τα παιδιά που αρίστευσαν ήταν: Νομικού Νικολίνα του Νικολάου και της Άννας, Σπαθάρης Λουκάς του Δημητρίου και της Λυδίας, Διονυσοπούλου Αικατερίνη του Ευαγγέλου και της Μαρίας, Σπαθάρη Αννα-Μαρία του Δημητρίου και της Λυδίας, Αδαμίδης Νικόλαος του Γεωργίου και της Θεοδοσίας, Σιγάλα Αρετή του Αντωνίου και της Παρασκευής, Λειβαδάρου Δέσποινα του Βλασίου και της Αικατερίνης, Κολυδά Αντωνία του Αναστασίου και της Καλλιόπης, Φύτρου Μιχαέλα του Ευαγγέλου και της Βαρβάρας, Νομικού Ευαγγελία του Νικολάου και της Άννας, Σπαθάρης Μαρίνος του Δημητρίου και της Λυδίας, Φύτρου Μαρουλία-Μαρία του Ευαγγέλου και της Βαρβάρας, Τσαχάκης Μιχαήλ του Ζαχαρία και της Ειρήνης, Αδαμίδης Βασίλειος του Γεωργίου και της Θεοδοσίας, Σιγάλας Μαρίνος του Αντωνίου και της Παρασκευής, Πρέκα Αικατερίνη του Νικολάου και της Μαρίας, Φουστέρη Ηλιού του Γεωργίου και της Μαρίας, Δρόσος Γεώργιος του Νικολάου και της Ειρήνης, Φύτρος Μάρκος του Αντωνίου και της Στυλιανής, Βασσάλου Αντωνία του Ιωάννη και της Ανδριανής, Βασσάλου Ευαγγελία του Ιωάννη και της Ανδριανής, Λιγνού Θεώνη του Ελευθερίου και της Αντωνίας, Χιώτη Φλώρα-Μαρία του Ιωάννη και της Μάρθας, Παπαδοπούλου Αικατερίνη του Στέφανου και της Αγγελικής.

** Τα παιδιά που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ήταν: Αδαμίδης Βασίλειος του Γεωργίου και της Θεοδοσίας, Πελεκάνος Αρτέμιος του Δημητρίου και της Ελένης, Σιγάλας Μαρίνος του Αντωνίου και της Παρασκευής, Τσαχάκης Μιχαήλ του Ζαχαρία και της Ειρήνης, Φύτρου Μαρουλία-Μαρία του Ευαγγέλου και της Βαρβάρας, Φύτρου Ζαμπέλα του Αντωνίου και της Στυλιανής.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη