20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βροχερό το σκηνικό του καιρού τη Δευτέρα

Share

Βροχές αναμένονται αύριο Δευτέρα 10/1 σε αρκετές περιοχές της χώρας, καθώς επίσης καταιγίδες σε θαλάσσιες, νησιωτικές και παράκτιες περιοχές, με πιθανότητα σποραδικών χαλαζοπτώσεων. Στα ορεινά ηπειρωτικά και κατά τόπους στη Δυτική Μακεδονία αναμένονται χιονοπτώσεις, ενώ οι συγκεντρώσεις σκόνης στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο και στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία, σε μικρή πτώση, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 3 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 2 έως 12, στη Θεσσαλία και στην Ήπειρο από 2 έως 10, στην ανατολική Στερεά από 3 έως 13, στη δυτική Στερεά από 6 έως 9, στην Πελοπόννησο από 5 έως 11, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 10, στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου από 9 έως 14, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 10 έως 13 και στην Κρήτη από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4-6 και από το μεσημέρι 5-7 μποφόρ. Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2-4 μποφόρ και από το μεσημέρι από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται πρόσκαιρες βροχοπτώσεις και το μεσημέρι και απόγευμα ενδεχομένως καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές, ενώ υπάρχει πιθανότητα καταιγίδας από το πρωί έως νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και από το πρωί 2-4 και τοπικά έως 5 μποφόρ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη