Dappos Basketball League: Ξανά πρωταθλητές οι Bombayers

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι Bombayers αναδείχθηκαν πρωταθλητές της Dappos Basketball League, που ολοκληρώθηκε χθες (7/4) με τον μεγάλο τελικό. Η ομάδα του Ρένου Λάλο επικράτησε με σκορ 70-74 του Πήγασου, σε ένα παιχνίδι στο οποίο “έσπασαν καρδιές”!

Οι πρωταθλητές, αν και πήραν από νωρίς διψήφια διαφορά, η οποία έφτασε μέχρι και τους 20 πόντους στις αρχές της τρίτης περιόδου, δεν μπόρεσαν να τη διατηρήσουν με τον Πήγασο να φτάνει το παιχνίδι στο σουτ στο τελευταίο τρίλεπτο (58-60, 60-62, 63-65). Όμως οι Bombayers είχαν πάντα τις λύσεις και δεν άφησαν σε κανένα σημείο το συγκρότημα του Πάνου Μιχαλέλη να ισοφαρίσει ή να προσπεράσει, κατακτώντας τελικά τον τίτλο.

Νωρίτερα στον μικρό τελικό, οι Wolves of 2 Brothers έχοντας σε μεγάλη ημέρα επιθετικά τους Φανούρη Λιούλη και Χρήστο Τσακριό, έφτασαν στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, αφού επικράτησαν των Ballerz B.C. με σκορ 73-85.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

Τα αποτελέσματα
Τελικός | Πήγασος – Bombayers 70-74 (Δεκάλεπτα: 13-23, 12-18, 23-16, 22-17)
Πήγασος (Πάνος Μιχαλέλης): Μιχαλέλης Π. 11 (3), Κατηκαρίδης 23 (2), Ραπανάκης 1, Μουρατίδης 9 (3), Βαρβαρήγος 2, Καμπουράκης 5, Αλεξανδρόπουλος 2, Κελίδης 17, Χάιτας.
Bombayers (Ρένος Λάλο): Λάτσε 4 (1), Φερατάι 2, Τζέλλος Ν. 10, Χασκάι 6 (2), Μπάγια 14, Παπαθέος 4, Λούζι 28 (3), Σέου, Αργυρός, Λάλο, Καποθανάσης 2.

Μικρός Τελικός | Ballerz B.C. – Wolves of 2 Brothers 73-85 (Δεκάλεπτα: 14-23, 26-23, 10-19, 23-20)
Ballerz B.C. (Τάκης Κοιλιακούδης): Δεββές, Κοιλιακούδης 13 (1), Λόντος 9 (1), Ψύρρας 12 (1), Ντελής 25 (2), Νομικός Μ. 2, Δαμίγος Ηλ., Κοιλιακούδης Ν. 6, Αποστόλου 6.
Wolves of 2 Brothers (Στάμος Κιμιγκέλης): Τσακριός 25 (2), Καφούρος, Γιούκας, Λιούλης 47 (2), Κιμιγκέλης, Παπαδημητρίου Κ. 13.

Ο MVP του Final 4 Ορέστης Λούζι παραλαμβάνει το βραβείο του από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού & Πολιτισμού Λευτέρη Τζούρο

MVP του Final 4 της Dappos Basketball League αναδείχθηκε και φέτος ο άσος των Βοmbayers Ορέστης Λούζι, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ και στα δύο παιχνίδια των πρωταθλητών, σημειώνοντας από 28 πόντου.

Ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων Γιώργος Ντελής παραλαμβάνει το βραβείο του από τον πρώην πρόεδρο του ΔΑΠΠΟΣ Βασίλη Αλαφούζο

Νικητής στον διαγωνισμό τριπόντων, που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον μικρό και τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, αναδείχθηκε ο Γιώργος Ντελής των Ballerz B.C, σημειώνοντας 9 πόντους και αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους Ντάνιελ Φερατάι, Χάρη Κατσίπη και Γιώργο Αλεξανδρόπουλο που σημείωσαν από 8.

Βραβεύσεις των πρώτων σε κάθε κατηγορία
– Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ο Σταύρος Κελίδης του Πήγασου, με 416 πόντους.
– Πρώτος ριμπάουντερ επίσης ο Σταύρος Κελίδης, μαζεύοντας 280 ριμπάουντ.
– Πρώτος σε ασίστ ο Κωνσταντίνος Πολυζωγόπουλος των Wolves of 2 Brothers, μοιράζοντας συνολικά 126.
– Πρώτος σε κλεψίματα ο Φώτης Κοτσάι από την Ελπίδα (της ομάδας των Εφήβων και Παίδων της συνδιοργανώτριας της “Dappos Basketball League”, Α.Ε. Σαντορίνης) με 58.

Ειδικές βραβεύσεις
– Στον “νικητή” Θάνο Καραντάνη του Πήγασου, για τη “νίκη” του στον σημαντικότερο αγώνα που έδωσε μέσα στη χρονιά, όταν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης απέναντι στην Ελπίδα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας.
– Σε γιατρούς, διαιτητές και γραμματείς για τη συμβολή τους στη διεξαγωγή του τοπικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν για τη συνεισφορά τους στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος μπάσκετ της Σαντορίνης οι διαιτητές Κώστας Παπαδημητρόπουλος, Μανώλης, Γαβαλάς, Ιάκωβος Σιγάλας και Κώστας Μαλολάρι, οι γραμματείς Μιχάλης Χρυσάκης, Πολύμνια Βογιατζή, Γιώργος Μαράσογλου, Αχιλλέας Παππάς, Γιάννης Διαμαντόπουλος και Ελένη Σκαρμούτσου, αλλά και ιατροί Αριστοτέλης Μάστακας και Σταύρος Γιαννακόπουλος.

Όλες οι βραβεύσεις των νικητών σε ομαδικά και ατομικά βραβεία πραγματοποιήθηκαν από τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Πολιτισμού Λευτέρη Τζούρο και από τον πρώην Πρόεδρο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. Βασίλη Αλαφούζο, η συμβολή των οποίων στην επιτυχία και της φετινής “Dappos Basketball League” ήταν καθοριστική.

Διαφήμιση

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη