Ξανά στο Δημοτικό Συμβούλιο η διαφημιστική καμπάνια της Σαντορίνης

Βέλη από τη Θηραϊκή Πολιτεία

Μετά από δύο έκτακτες συνεδριάσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω έλλειψης απαρτίας, το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας καλείται ξανά σε τακτική συνεδρίαση τη Δευτέρα 20/7, ώρα 14:00, μέσω τηλεδιάσκεψης, με μοναδικό θέμα στην ατζέντα την “Έγκριση διαφημιστικής τουριστικής καμπάνιας του Δήμου Θήρας”.

Στο εισηγητικό του σημείωμα, ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας αναφέρει:

“Στην παρούσα δύσκολη, λόγω της πανδημίας, συγκυρία, ο τουρισμός της Σαντορίνης δέχεται ισχυρό πλήγμα, κυρίως στο κομμάτι του εισερχόμενου τουρισμού, όπου και εμφανίζεται εξαιρετικά μεγάλη μείωση των κρατήσεων.

Με στόχο τον μετριασμό των απωλειών, ο Δήμος μας προτίθεται να αναθέσει καμπάνια προβολής της Σαντορίνης, η οποία θα απευθύνεται κυρίως στο ελληνικό κοινό. Χρονικά η καμπάνια θα εκδηλωθεί το δεύτερο 15ήμερο του Ιουλίου και τις πρώτες μέρες του Αυγούστου.

Η προβολή του νησιού μας θα γίνει με καλαίσθητες γιγαντοαφίσες που θα τοποθετηθούν σε φωτιζόμενα διαφημιστικά πλαίσια κατανεμημένα στους κεντρικούς σταθμούς του μετρό.

Επειδή κάθε διαφημιστική τουριστική καμπάνια δήμου, πριν την έναρξή της, οφείλει να λαμβάνει την έγκριση του ΕΟΤ, απαιτείται προς τούτο απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη συνέχεια, το διαφημιστικό υλικό θα τεθεί υπόψη της αρμόδιας Διεύθυνσης του ΕΟΤ, ώστε να δοθεί η τελική έγκριση.

Ως εκ τούτου και προκειμένου να επισπευθούν οι διαδικασίες για την έγκαιρη έναρξη της διαφημιστικής καμπάνιας, παρακαλώ για την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου και τη λήψη της σχετικής απόφασης.”

Βέλη από τη Θηραϊκή Πολιτεία
Στο μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσε η Θηραϊκή Πολιτεία, με αφορμή το συγκεκριμένο θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, καταλογίζει στη δημοτική αρχή έλλειψη προγραμματισμού και προχειρότητα. Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση αναφέρει:

“Δεν είναι δυνατόν να γίνονται έκτακτες και κατεπείγουσες συνεδριάσεις για μη επείγοντα θέματα, καθώς υπήρχε ο χρόνος για να προγραμματίσει η Δημοτική Αρχή την προβολή του νησιού και με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει καλύτερα αποτελέσματα.

Η έλλειψη προγραμματισμού που αποδεικνύει με την προχειρότητα που αντιμετωπίζει τα ζητήματα η Δημοτική Αρχή, δεν ταιριάζει με το παγιωμένο σλόγκαν της έχουμε σχέδιο“.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη