Ξανά στο βαθύ κόκκινο η Μύκονος

Σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) επιστρέφει από τις 6 το πρωί του Σαββάτου 20/3 η ΠΕ Μυκόνου, κατόπιν ομόφωνης εισήγησης της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων.

Όπως ανέφερε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς στην αποψινή ενημέρωση για τον κορονοϊό, τα ενεργά κρούσματα Covid-19 στο νησί είναι 42, ενώ στις 8/3 ήταν 7. Θυμίζουμε ότι η Μύκονος βρισκόταν σε επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου από τις 30/1 μέχρι τις 27/2.

Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου από αύριο μπαίνουν επίσης η ΠΕ Ζακύνθου και οι Δήμοι Αμφίπολης, Καστοριάς, Ορεστίδος και Καρδίτσας.

Η Λέρος βρίσκεται ήδη σε ειδικό καθεστώς πρόσθετων περιοριστικών μέτρων και σε κήρυξη έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας από χθες το πρωί, καθεστώς στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τη Δευτέρα 29/3. Στο ίδιο καθεστώς εντάσσεται από αύριο το πρωί στις 6 και μέχρι τις 29/3 και η Δημοτική Κοινότητα Γαλατινής της ΠΕ Κοζάνης.

Από το επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου βγαίνουν από τη Δευτέρα 22/3 οι ΠΕ Φωκίδας, Σάμου, Άρτας και Λευκάδας, καθώς και ο Δήμος Ρόδου. Οι περιοχές αυτές θα ενταχθούν στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο) καθώς παρατηρείται αισθητή μείωση του επιδημιολογικού φορτίου.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη