Ξεκινούν το Σάββατο οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης

Συνεχίζοντας την παρουσία της για 20η χρονιά στα πολιτιστικά δρώμενα της Σαντορίνης, η Κινηματογραφική Λέσχη Θήρας εγκαινιάζει τον φετινό πρώτο κύκλο προβολών της, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, με την ταινία:

Τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου / Beasts of the southern wild

4 Υποψηφιότητες για Όσκαρ: Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Α’ Γυναικείου Ρόλου & Διασκευασμένου Σεναρίου

Κατηγορία: Δραματική | Φαντασίας

Σκηνοθεσία: Benh Zeitlin

Πρωταγωνιστές: Quvenzhané Wallis, Dwight Henry, Levy Easterly

Σενάριο: Lucy Alibar, Benh Zeitlin

Διάρκεια: 93’

Υπόθεση: Η 6χρονη Hushpuppy (Quvenzhané Wallis) ζει μαζί με τον πατέρα της, Wink (Dwight Henry), στο Bathtub, ένα μέρος στην άκρη του κόσμου που χωρίζεται με τείχος από τον πολιτισμό. Οι κάτοικοι του Bathtub ζουν ελεύθεροι και γιορτάζουν την κάθε μέρα τους, περιμένοντας την καταστροφή του κόσμου από μια επερχόμενη καταιγίδα. Όταν μια καταιγίδα πλήττει το Bathtub, αναγκάζοντας τους διασωθέντες να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να επιζήσουν, ο Wink θα διδάξει την κόρη του πώς να επιβιώνει όταν εκείνος θα πάψει να βρίσκεται κοντά της κι η Hushpuppy θα περιπλανηθεί για να βρει και να φέρει στον πατέρα της κάτι που θα τον κάνει να φύγει ευτυχισμένος.

Οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης γίνονται όπως κάθε χρόνο στο αμφιθέατρο του οινοποιείου Μπουτάρη, στο Μεγαλοχώρι και αρχίζουν στις 20:45

Trailer:

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη