Χωματουργικές εργασίες σε δρόμο στην περιοχή της Βλυχάδας προκαλούν την επέμβαση του Δημάρχου

Φωτογραφία: ατλαντίς

Την άμεση παρέμβαση του Δημάρχου Θήρας προκάλεσαν οι χωματουργικές εργασίες σε δρόμο που οδηγεί στη θέση “Μαρμάρι”, στην παρθένα περιοχή μεταξύ Βλυχάδας και Ακρωτηρίου, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015.

Συγκεκριμένα δύο μεγάλα χωματουργικά μηχανήματα, ένα γκρέϊντερ και ένας εκσκαφέας, πραγματοποιούσαν από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, εργασίες διαμόρφωσης του οδοστρώματος του παραπάνω δρόμου, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση ή άδεια της Δημοτικής Αρχής.

Στο χώρο μετέβη ο Δήμαρχος Θήρας κ. Νίκος Ζώρζος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μεγαλοχωρίου κ. Κώστα Κανελλάκη, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή του ΑΤ Θήρας για την καταγραφή του γεγονότος.

Μετά την επέμβαση του Δημάρχου τα χωματουργικά μηχανήματα έφυγαν από το χώρο έχοντας όμως διανοίξει και στρώσει το μεγαλύτερο τμήμα του δρόμου.

marmari_12sep15_0084
Φωτογραφία: ατλαντίς

Ο παρευρισκόμενος εκπρόσωπος της εταιρείας, που σχεδιάζει να ανεγείρει ξενοδοχειακό συγκρότημα στην περιοχή “Μαρμάρι”, ισχυρίστηκε ότι η διαμόρφωση του δρόμου ήταν απαραίτητη προκειμένου να γίνουν απόσκοπτα οι οικοδομικές εργασίες, που σύμφωνα με τα λεγόμενά του, προγραμματίζεται να αρχίσουν τις επόμενες ημέρες.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη