Χορευτικό εργαστήρι για παιδιά την Κυριακή στο SAF

dance_kidsΑφιερωμένο στον χορό θα είναι το πρωινό της Κυριακής 17/4 στο Εργοστάσιο Τεχνών Σαντορίνης. Προβλέπεται ταξίδι σε κόσμους μακρινούς! Τα παιδιά θα ταξιδέψουν σε άλλους κόσμους να ακούσουν μουσικές, να γνωρίσουν έναν Ινδό χορευτή που μαθαίνει σε ένα παιδί να παριστάνει τη φωτιά, το δέντρο, το λουλούδι. Θα βρεθούν σ’ένα τσίρκο της Γαλλίας για να παίξουν με έναν ακροβάτη, θα χορέψουν στους ρυθμούς της Αφρικής, θα κατασκευάσουν από υλικά της φύσης ένα κολάζ που θα παριστάνει την χώρα των ονείρων τους…

Η Χριστίνα Ζάννη, που έχει την επιμέλεια του χορευτικού εργαστηρίου, είναι ηθοποιός, ακροβάτης και χορεύτρια ινδικών χορών. Σπούδασε υποκριτική στο Τμήμα Θεάτρου της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς και σε σχολές τσίρκου στο Μπουένος Άιρες. Συνέχισε τις σπουδές της στο Βαρανάσι της Ινδίας, εμβαθύνοντας πάνω στις τεχνικές έκφρασης και αφήγησης στον κλασικό ινδικό χορό, μαθητεύοντας σε φημισμένους δασκάλους. Έχει δώσει σεμινάρια και παραστάσεις κλασικού ινδικού χορού στην Ελλάδα, στην Αργεντινή και στη Βουλγαρία με το πρώτο σχήμα στην Ελλάδα που παρουσιάζει χορό με ζωντανή συνοδεία κλασσικής ινδικής μουσικής (ShriSaraswati).

Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου, ώρα 10:30-12:30.

H συμμετοχή είναι δωρεάν και εξασφαλίζεται με την έγκαιρη τηλεφωνική επικοινωνία στα ακόλουθα τηλέφωνα 22860 85141, 6971828108 ώρες 10.00-16.00, εκτός Δευτέρας. Έως 20 άτομα ανά τμήμα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη