Χωρίς πλοία και αεροπλάνα την Πέμπτη 16/3

Ακυρώσεις πτήσεων από Aegean και Olympic Air - Τροποποιήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων της Blue Star Ferries

Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία έχουν εξαγγείλει για την Πέμπτη 16/3 η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, με αίτημα να διερευνηθούν σε όλο το εύρος οι αιτίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και να αποδοθούν ευθύνες στους υπαίτιους. Στην απεργία συμμετέχουν και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ), αλλά και η Ένωση Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδος (ΕΕΕΚΕ).

Ήδη η Aegean Airlines και η Olympic Air έχουν ανακοινώσει την ακύρωση του συνόλου των προγραμματισμένων πτήσεων του εσωτερικού και του εξωτερικού δικτύου για την Πέμπτη 16/3.

Η Blue Star Ferries ανακοίνωσε επίσης πως λόγω της απεργίας δε θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια της Πέμπτης 16/3 για τα Blue Star Delos (από Πειραιά για Πάρο-Νάξο-Ίο-Σαντορίνη-Νάξο-Πάρο-Πειραιά) και Blue Star Paros (από Πειραιά για Σύρο-Τήνο-Μύκονο και επιστροφή), καθώς και για τα Aero & Flyingcats προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Το Blue Star Naxos θα αναχωρήσει από Πειραιά στις 23:00 για Σύρο-Πάρο-Νάξο-Αιγιάλη-Δονού-Νάξο-Πάρο-Πειραιά, το Blue Star Patmos επίσης από Πειραιά στις 23:00 για Λειψούς-Κάλυμνο-Κω-Νίσυρο-Τήλο-Σύμη-Ρόδο-Καστελόριζο και επιστροφή, το Διαγόρας από Πειραιά στις 23:59 για Χίο-Μυτιλήνη και το Νήσος Σάμος από Μυτιλήνη στις 23:59 για Χίο-Πειραιά.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη