ΔΑΠΠΟΣ: “Χριστούγεννα στη Σαντορίνη” από τις 3/12

Για δεύτερη φορά, ο ΔΑΠΠΟΣ τα φορέσει τα γιορτινά του και από τις 3 Δεκεμβρίου 2021 ως τις 3 Ιανουαρίου 2022 θα περιμένει τα παιδιά και τις οικογένειές τους να επισκεφθούν το “Χριστουγεννιάτικο Χωριό” της Σαντορίνης.

“Χριστούγεννα στη Σαντορίνη” λοιπόν, με παγοδρόμιο, καρουζέλ, εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και πολλά ακόμα παιχνίδια που θα διαμορφώσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα, για να γίνουν οι επισκέπτες μέρος της μαγείας των Χριστουγέννων.

“Ο ΔΑΠΠΟΣ στέκεται δίπλα στα παιδιά και στις οικογένειες του νομού των Κυκλάδων θέλοντας να φέρει ακόμα πιο κοντά τους κατοίκους των νησιών μας που θα επιλέξουν να περάσουν τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους εντός του νομού. Στην πιο μαγική γιορτή του χρόνου, όπου ακόμα και ο Άη Βασίλης δεν μπορεί να αντισταθεί δίχως να περάσει από το “Χριστουγεννιάτικο Χωριό”, ευελπιστούμε να δούμε στο ΔΑΠΠΟΣ όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ώρες λειτουργίας και το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Χριστουγεννιάτικου Χωριού θα δοθούν προσεχώς με νεότερες ανακοινώσεις και μέσα από την ιστοσελίδα του ΔΑΠΠΟΣ.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη