Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις από την Παιδική Θεατρική Ομάδα του Δήμου Θήρας – ΑΝΑΒΟΛΗ

Share

Ακούστε το άρθρο

Νεότερη ενημέρωση 4/12 – ώρα 14:00
Οι παραστάσεις αναβάλλονται λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στην περιοχή και θα επαναπρογραμματιστούν σε νέες ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Τα τμήματα της παιδικής θεατρικής ομάδας του Δήμου Θήρας παρουσιάζουν το Σάββατο 6/12, στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, δύο μοναδικές χριστουγεννιάτικες παραστάσεις και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να τις παρακολουθήσουν.

Στις 10:30 τα μικρότερα παιδιά της ομάδας (ηλικίες 4-9 ετών) θα ζωντανέψουν σε μια χαρούμενη και πρωτότυπη διασκευή, το πασίγνωστο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά “Φρικαντέλος – Ο Μάγος που μισούσε τα Χριστούγεννα”. Μια ιστορία γεμάτη ανατροπές, χιούμορ και γιορτινή μαγεία.

 

Αμέσως μετά, στις 12:00, τα μεγαλύτερα παιδιά (9-12 ετών) θα παρουσιάσουν την τρυφερή και διαχρονική ιστορία του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν “Το Κοριτσάκι με τα Σπίρτα”, μια παράσταση που αγγίζει την καρδιά και υπενθυμίζει το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων.

Η είσοδος και στις δύο παραστάσεις θα είναι ελεύθερη.


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη