Επιμελητήριο Κυκλάδων: Υποβολή αιτήσεων για σεμινάρια Τεχνικού Ασφαλείας

Με ανακοίνωσή του, το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει για τις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στα επιμορφωτικά προγράμματα σε θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας που θα πραγματοποιηθούν το δεύτερο εξάμηνο 2021 και αφορούν επιχειρήσεις που ανήκουν στη μεσαία επικινδυνότητα, Β’ κατηγορία, των κλάδων κατασκευών και μεταποίησης.

Όσοι εργοδότες επιθυμούν να λάβουν μέρος, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή εντός των ημερομηνιών που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα, γιατί τα σεμινάρια πρέπει να υποβληθούν για έγκριση τουλάχιστον 60 ημέρες πριν τη διοργάνωσή τους, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Εργασίας.

* ο αριθμός των θέσεων συμμετοχής είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
** οι ημερομηνίες διεξαγωγής θα ανακοινωθούν μόλις συμπληρωθεί ο αριθμός συμμετεχόντων.

Κάθε εργοδότης που απασχολεί προσωπικό έχει τη δυνατότητα, εφόσον επιμορφωθεί, να ασκεί ο ίδιος τα καθήκοντα του Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρησή του. Διαφορετικά είναι απαραίτητο να προσλάβει εξωτερικό συνεργάτη για όσο διάστημα απασχολεί προσωπικό, αυξάνοντας έτσι τα λειτουργικά του έξοδα.

Όσοι έχουν υποβάλει ήδη αίτηση, θα κληθούν να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους στα τμήματα που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2021, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που θα λάβουν από το Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Προκειμένου να συμπεριληφθούν στα εκπαιδευτικά προγράμματα του β’ εξαμήνου 2021, όσοι δεν έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, καλούνται να υποβάλουν άμεσα τα εξής δικαιολογητικά:

  1. συμπληρωμένη αίτηση επιμόρφωσης με πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του ενδιαφερόμενου,
  2. εικόνα taxis με όλες τις δραστηριότητες της επιχείρησης (προσωποποιημένη πληροφόρηση επιχείρησης taxisnet),
  3. πτυχίο/δίπλωμα/απολυτήριο λυκείου τεχνικής ειδικότητας σχετικής με το αντικείμενο.

Η υποβολή των δικαιολογητικών γίνεται με την αποστολή τους μέσω email στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Κόστος συμμετοχής
Το κόστος συμμετοχής καταβάλλεται με την οριστικοποίηση των ημερομηνιών διεξαγωγής και ανέρχεται στα 130€ για τις επιχειρήσεις μεσαίας επικινδυνότητας, Β’ κατηγορίας.

Η διάρκεια του κάθε προγράμματος είναι 35 ώρες (7 ημέρες) και θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, εκτός αν κατά το διάστημα υλοποίησης ισχύει lockdown, οπότε θα γίνει εξ αποστάσεως μέσω ψηφιακής πλατφόρμας, όπως προβλέπεται.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κατάρτισης και τα γραφεία των νησιών.

Πληροφορίες: Τμήμα Kατάρτισης, τηλ. 2281082346 (εσωτερικό 4) και γραφεία νησιών: ΑΝΔΡΟΣ 2282051490 / ΤΗΝΟΣ 2283022404 / ΜΥΚΟΝΟΣ 2289023937 / ΠΑΡΟΣ 2284023031 / ΝΑΞΟΣ 2285022767 / ΜΗΛΟΣ 2287023970 / ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 2286025788
https://www.e-kyklades.gr/articles/texnikoi_asfaleias

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη