20.2 C
Santorini
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Υπογραφή της 1ης Επιχειρησιακής Σύμβασης για τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΘ

Share

Στην υπογραφή της 1ης Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΣΣΕ) με τους εργαζομένους της προχώρησε χθες (13/12) η ΔΕΥΑΘ. Η Επιχειρησιακή Σύμβαση, που έρχεται σε συνέχεια της εν ισχύ Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης για τους εργαζόμενους σε Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης, αναφέρεται σε θέματα αδειών, πρόσθετης ασφάλισης, παροχών σε είδος και ωραρίου εργασίας.

Τους όρους της ΕΣΣΕ συμπληρώνουν όλοι οι όροι που προβλέπονται από τον ισχύοντα Οργανισμό Εσωτερικών Υπηρεσιών και από την ισχύουσα Κλαδική Συλλογική Σύμβαση για τους όρους αμοιβής και εργασίας των εργαζομένων στις ΔΕΥΑ όλης της χώρας. Τυχόν καταβαλλόμενα επιδόματα και αποδοχές ανώτερες από αυτές που καθορίζονται με την ΕΣΣΕ ή ευνοϊκότεροι όροι εργασίας που προβλέπονται από νόμους, υπουργικές αποφάσεις, διαιτητικές αποφάσεις, συλλογικές αποφάσεις, τον Οργανισμό Εσωτερικών Υπηρεσιών της ΔΕΥΑΘ ή ατομικές συμβάσεις εργασίας, δε θίγονται με την εν λόγω ΕΣΣΕ και εξακολουθούν να ισχύουν.

Η Σύμβαση υπογράφηκε χθες (13/12) παρουσία του Προέδρου της ΔΕΥΑΘ Μανόλη Ορφανού και των μελών του Συλλόγου Εργαζομένων.

Την υπογραφή της εν λόγω Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης είχε εγκρίνει ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας στις 23/5/22. Δείτε τη σχετική απόφαση εδώ.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη