20.2 C
Santorini
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαντορίνη: Υπογράφηκε η νέα σύμβαση για την καθαριότητα

Share

Από την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016 τίθεται σε ισχύ η νέα σύμβαση παροχής υπηρεσιών για την αποκομιδή απορριμμάτων και τον καθαρισμό κοινοχρήστων χώρων των Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Θήρας.

Η παραπάνω σύμβαση, μεταξύ του Δήμου Θήρας και της εταιρείας “Ελληνική Βιομηχανία Περιβαλοντικών Συστημάτων ΑΕΒΕ-HELESI”, υπογράφηκε την περασμένη Παρασκευή, 12/8/2016, μετά τη σχετική θετική γνωμάτευση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Η ανάθεση του έργου στην “Ελληνική Βιομηχανία Περιβαλοντικών Συστημάτων ΑΕΒΕ – HELESI” έγινε με βάση το αποτέλεσμα του ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού που διεξήχθη ηλεκτρονικά τον περασμένο Μάρτιο με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.) και αφορά σε χρονικό διάστημα τριών ετών με δικαίωμα παράτασης για ακόμα δύο έτη.

Η συγκεκριμένη εταιρεία είχε αναλάβει, επίσης μετά από διαγωνισμό, το έργο της αποκομιδής και καθαρισμού κοινοχρήστων χώρων του Δήμου Θήρας (πλην Οίας και Θηρασίας) και για την τριετή περίοδο 28/2/2013 – 29/2/2016.

 

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Σαντορίνη