Πήγα, είδα και… θα ξαναπάω: Hip Hop Σαββατοκύριακο 19-21 Αυγούστου κατευθείαν από το Λονδίνο με Supa Dupa Fly

Γράφει η Ελπίδα Καραντάνη

supadupafly_emily
Emily Rawson

Μία από τις πιο γνωστές γυναίκες hip hop dj στην Αγγλία, η Emily, έρχεται για δεύτερη φορά στη Σαντορίνη για ένα γεμάτο μουσικοχορευτικό Σαββατοκύριακο από εκείνη και τη γυναικεία ομάδα της.

Η Emily είναι από τις dj με τη μεγαλύτερη ζήτηση στο εξωτερικό, έχει παίξει για celebrities όπως οι Καρντάσιανς, ο Kanye West και πολλοί άλλοι, είναι συνεργάτιδα του BBC Radio 1xtra και έχει βραβευθεί από το Marie Claire στην κατηγορία “Women at the top”, έχοντας αποτελέσει μέντορας για πολλές γυναίκες στη μουσική βιομηχανία.

Τον Ιούνιο που επισκέφτηκαν για πρώτη φορά τη Σαντορίνη, είχες την αίσθηση ότι είσαι σε άλλη χώρα… Χαμός από κόσμο που χορεύει με την ψυχή του και αν κρίνω από εμένα πρέπει να χόρευα 3 ώρες χωρίς σταματημό. Ούτε νερό δεν ήπια! Έρχεται λοιπόν με την ομάδα της 19-21 Αυγούστου για μια ακόμη φορά στη Σαντορίνη και αξίζει πραγματικά για όσους είστε λάτρεις της hip hop-rnb 90s σκηνής να πάτε να την ακούσετε.

supadupafly1

Μπορείτε να κερδίσετε 20 δωρεάν εισόδους στα clubs που θα παίξουν μουσική, προσφορά της Supa Dupa Fly σε συνεργασία με το Atlantea. Αναζητήστε το άρθρο αυτό στη σελίδα https://www.facebook.com/atlanteanews/ για οδηγίες συμμετοχής στον διαγωνισμό.

supadupafly2

[hr style=”single”]
https://www.facebook.com/events/1103706706384812/


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση

Σαντορίνη