Γ. Βρούτσης: Ζητείται παρέμβαση Υπουργών για να αποκατασταθεί η νομιμότητα στην παροχή μεταφορικού έργου στη Σαντορίνη

Αναφορά προς τους Υπουργούς Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο και Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή κατέθεσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης, αναδεικνύοντας το σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στη Σαντορίνη, σχετικά με την παροχή μεταφορικών υπηρεσιών.

Ο κος Βρούτσης έθεσε υπόψη των δύο Υπουργών σχετική κοινή επιστολή του Συνεταιρισμού Ιδιοκτητών Ασυρματοφόρων ΤΑΞΙ Σαντορίνης και του ΚΤΕΛ Θήρας Α.Ε., στην οποία περιγράφεται το καθεστώς ανομίας που επικρατεί στην παροχή μεταφορικών υπηρεσιών στο νησί, εξαιτίας της απουσίας των κρατικών ελεγκτικών μηχανισμών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εμφανίζονται ιδιώτες μη νόμιμοι μεταφορείς, που προσφέρουν υπηρεσίες έναντι κομίστρου και μάλιστα χωρίς να διαθέτουν τη νόμιμη άδεια που προβλέπεται.

Διαφήμιση
maison_concept_objet_santorini

“Το φαινόμενο αυτό, που έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις και έχει προκαλέσει την δικαιολογημένη αγανάκτηση των νόμιμων μεταφορέων, παρατηρείται τόσο στον Αερολιμένα Θήρας, όσο και στο Λιμάνι του Αθηνιού, αλλά και σε ολόκληρο το οδικό δίκτυο του νησιού, όπου ιδιώτες και τουριστικά γραφεία/γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων δραστηριοποιούνται με οδηγούς, που παρανόμως κάνουν χρήση του όρου ΤΑΧΙ και προβαίνουν σε μεταφορές επιβατών με κόμιστρο κατά παράβαση των διατάξεων”, σημειώνει ο κος Βρούτσης.

Με την κατάθεση του εν λόγω εγγράφου στη Βουλή, ο βουλευτής Κυκλάδων ζητά την άμεση παρέμβαση των δύο Υπουργών, ώστε να δοθεί λύση στο πολύ σοβαρό ζήτημα που επισημαίνουν ο Συνεταιρισμός Ιδιοκτητών Ασυρματοφόρων ΤΑΞΙ Σαντορίνης και το ΚΤΕΛ Θήρας Α.Ε., αποστέλλοντας άμεσα τα κρατικά όργανα ελέγχου για την αποκατάσταση της νομιμότητας στην παροχή μεταφορικών υπηρεσιών στη Σαντορίνη.

Διαφήμιση


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
youtube Atlantea

Σαντορίνη