Ζωγραφική και ξυλογλυπτική δίνουν ραντεβού στον Πύργο

Το βράδυ της Κυριακής 8 Ιουνίου, ώρα 20:30, στην κεντρική πλατεία του Πύργου, εγκαινιάζεται η έκθεση με έργα ζωγραφικής και ξυλογλυπτικής από τα τμήματα εικαστικών και ξυλογλυπτικής για ενήλικες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του περασμένου χειμώνα στο πλαίσιο του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης.

xyloglyptiki_ekthesi_pyrgosΑπό το τμήμα των εικαστικών, με υπεύθυνη την κα Μαρία Καβαλιέρη, θα εκτεθούν 24 έργα, 14 μαθητών που παρακολούθησαν το διάρκειας 50 ωρών πρόγραμμα από τον Νοέμβρη μέχρι τον Φλεβάρη.

zografiki_ekthesi_pyrgosΑπό το τμήμα ξυλογλυπτικής, με υπεύθυνο τον κο Χρήστο cesario Αντωνιάδη, θα εκτεθούν 20 έργα από 15 μαθητές που παρακολούθησαν τον τέταρτο κύκλο μαθημάτων τον περασμένο Απρίλιο.

Η έκθεση διοργανώνεται από τον Δήμο Θήρας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εστία Πύργου Καλλίστης στο πλαίσια των δράσεων για το Έτος Πολιτισμού 2014 της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου. Θα διαρκέσει μέχρι 1/7 και θα είναι ανοιχτή για το κοινό 18:00-21:00.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων θα παρουσιαστούν και οι νέες υπαίθριες δανειστικές βιβλιοθήκες που θα εγκατασταθούν σύντομα σε διάφορα σημεία του νησιού. Η πρώτη από αυτές θα βρίσκεται στον Πύργο, έξω από τον χώρο της έκθεσης.

ekthesiJune8_July1

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
[adrotate banner=”24″]

 


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης
Διαφήμιση

Σαντορίνη