“Χάνσελ και Γκρέτελ” την Πέμπτη στην Κάναβα Ρούσσος

Το αριστουργηματικό παραμύθι των αδερφών Γκριμ “Χάνσελ και Γκρέτελ”, σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα και μουσική Γιάννη Ζουγανέλη, έρχεται την Πέμπτη 24 Αυγούστου στη Σαντορίνη.

Η διασκευή έγινε από τους Χάρη Ρώμα και Βαγγελη Δουκουτσέλη φιλοδοξώντας να περάσουν το μήνυμα στα παιδιά, ότι στην πάλη έναντια στο κακό η μεγαλύτερη άμυνα είναι η δύναμη της οικογένειας.

Υπάρχει βέβαια η μάγισσα που προσελκύει τα παιδιά στο ζαχαρωτό σπίτι για να τα φάει, όμως εδώ η μάγισσα έχει την ικανότητα να μεταμορφώνεται σε όμορφη γυναίκα! Κι αυτό γιατί το κακό στη πραγματική ζωή έχει την ικανότητα να μεταμφιέζεται σε κάτι όμορφο και ελκυστικό. Επίσης ο πιστός γάτος της μάγισσας που είναι το κωμικό στοιχείο του έργου, παλεύει συνεχώς με τη συνείδησή του. Τα αδερφάκια Χάνσελ και Γκρέτελ, αθώα άλλα έξυπνα, με έναν πολύ ισχυρό δεσμό μεταξύ τους και με τη διαρκή θέληση να στηρίξουν το χήρο πατέρα τους, δεν καταφέρνουν να τον προστατέψουν από τα μάγια της σατανικής αλλά και γοητευτικής μάγισσας.

Ώρα έναρξης: 21:00 | Κάναβα Ρούσσος, Επισκοπή Γωνιά
Εισιτήρια: 10 ευρώ και 9 ευρώ (προπώληση, στην Κάναβα Ρούσσος και στο κατάστημα παιδικων ενδυματων Carousel). Ισχύουν και εισιτήρια ΟΓΑ.

[adning id="140783"]

Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.
Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
atlantea ημερολόγιο εκδηλώσεων Σαντορίνης

Σαντορίνη