Σαντορίνη: Κορυφαίοι διαιτητές Ταεκβοντό προετοιμάζονται για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Με το βλέμμα στους Παραολυμιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι λίγες μέρες μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ξεκίνησε χθες (24/4) στο Κλειστό Γυμναστήριο Σαντορίνης το “PARIS 2024 Paralympic Games Top 30 International Referees Training Camp”. Πρόκειται για το τελικό σεμινάριο των κορυφαίων διεθνών διαιτητών Ταεκβοντό, οι οποίοι θα διαιτητεύσουν κατά τη διάρκεια των Παραλυμπιακών Αγώνων, από τις 28 Αυγούστου, μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου.

Κατά την έναρξη των εργασιών του σεμιναρίου, χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (WT) Chungwon Choue και ο Αντιδήμαρχος Θήρας Λευτέρης Τζούρος. Παρών ήταν και ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό (ETU) Γιάννης Μουρούτσος.

Στο σεμινάριο δίνουν επίσης το “παρών” ο Τεχνικός Υπεύθυνος των Παραολυμπιακώ Αγώνων Παρίσι 2024 Chakir Chelbat, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παρα-Ταεκβοντό Usman Dildar, ο Πρόεδρος Διαιτησίας Mohammed Argoubi, ο Αθλητικός Διευθυντής Παρα-Ταεκβοντό Olof Hansson και ο Υπεύθυνος Ηλεκτρονικών Συστημάτων Thomas Booser.

Το σεμινάριο που ολοκληρώνεται το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 πραγματοποιείται από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντό και διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ταεκβοντό, με τον Πρόεδρο Διαιτησίας Παρα-Ταεκβοντό 4ης Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό, Κώστα Καλούδη, να αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των Ομοσπονδιών.

Το σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θήρας και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Χρυσός Χορηγός είναι η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης, ενώ χορηγοί είναι επίσης το εστιατόριο Idol, τα καταλύματα Caves, το ζαχαροπλαστείο “Ζώτος”, η Κάβα Φουστέρης, το εστιατόριο “Πύργος” και η ταβέρνα “Savvas Popeye”.

the_ad_placement id=”manual-placement-miele-bottom”]


Ακολουθήστε το atlantea.news στο Google News και ενημερωθείτε για όλες τις ειδήσεις και τα άρθρα που δημοσιεύονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαφήμιση

Διαβάστε επίσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαντορίνη